2009. augusztus 30.

2009. augusztus 30.

HIRDETÉSEK

Évközi 22. vasárnap
2009. augusztus 30.

1.) Szombaton, szeptember 5-én kerül megrendezésre a „Rákosligeti Egyházak Nyílt Napja”. Rendezvényünknek az a célja, hogy a templom falain kívül is találkozzunk egymással, ahol oldott hangulatba tölthetünk el értékes perceket. A programsorozat du. 1.00 órakor kezdődik bográcsozással, amelyet gyerekeknek és felnőtteknek szóló műsorok követnek: kézműveskedés, prózai-zenei műsor, láthatatlan színház, mese-népzene-játékok, táncház, tombola, képmeditáció és sok más érdekesség. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók. Eső esetén a rendezvény a Gregor József Ált. Iskola aulájába lesz megtartva. Mindenkit szeretettel várunk!
Tavalyi évhez hasonlóan, idén is lesz tombolanyeremény, amihez felajánlásokat szeretnénk kérni.
2.) Jövő vasárnap, szeptember 6-án lesz a tanévnyitó szentmise, a Veni Sancte reggel 9.00-kor, ahová szeretettel várjuk a diákokat és a tanárokat hozzátartozóikkal együtt, hogy az új tanévre együtt kérjük a Szentlélek ajándékait.
3.) Szeptember 12-én, szombaton du. ½ 3-kor Rózsahegyi Péter, egyházközségünk képviselőtestületi tagja, nászmise keretében házasságot köt Hubert Orsolyával. Az ifjú pár szeretettel hív mindenkit az esküvőjükre, és az azt követő koccintásra a Gregor József Általános Iskola aulájába.
4.) Szeptember 19-én, szombaton este 8-tól (az esti mise után) Czakó Gábor író, publicista, képzőművész lesz a vendégünk, aki, többek között a magyar katolikus újságíróképzés megszervezője. Az ő előadása része annak a sorozatnak, amelynek keretében a keresztény értékrend és az emberi méltóság megbecsülésére szeretnénk útmutatást találni.
5.) Szeptember 2-án, szerdán a Ligeti Gondozási Központ tart Nyílt Napot 10-től 15 óráig. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
6.) Szeptember 19-én, szombaton „Autómentes Nap” rendezvény lesz a Ferihegyi úton az „Elágnál”, ahová színes programokkal várják a családokat. A rendezvény keretében a kerületi egyházak is megtalálhatók lesznek az „Egyházak Sátránál”, ahová szeretettel várunk gyerekeket és felnőtteket egyaránt.