2009. augusztus 2.

2009. augusztus 2.

HIRDETÉSEK

Évközi 18. vasárnap
2009. augusztus 2.

1.) A héten hónap első csütörtökje lesz. Reggeli szentmisétől este 7-ig egész napos csendes Szentségimádás lesz a templomban. Törekedjünk szakítani pár percet a nap folyamán, hogy meghallhassuk a kérdéseinkre adott válaszát.
2.) Pénteken a hónap első pénteke lesz. Szentmise nem csak reggel ½ 8-kor, hanem este is lesz 7.00 órakor. Elsőpéntekes testvérek, a megbeszélteknek megfelelően most nem, hanem csak szeptember első péntekén lesznek meglátogatva.
3.) Az Emmánuel Közösség szervezésében szeptemberben újra indul a „Három hétvége egyedülálló szülők számára”. Pontos időpontok és elérhetőség a szórólapon és a Hirdetőtáblán olvasható illetve honlapjukon:
http://www.emmanuel.hu/ave_egyedul.html
A három hétvége azoknak szól, akik egyedül nevelik gyermeküket, mert külön élnek, elváltak, soha nem házasodtak meg vagy özvegyen maradtak.
4.) Az újságos asztalnál megtalálható egyházmegyénk újságjának legújabb száma, valamint az Új Ember, a Keresztény Élet, a Képmás, A Szív és egyéb újságok és folyóiratok.

JÚLIUSBAN ÉS AUGUSZTUSBAN

- elmarad a szombat reggeli és a vasárnapi ½ 11-es mise, ez azt jelenti, hogy szombaton csak este 7-kor, vasárnap pedig csak reggel 9-kor és este 7-kor lesz mise;

- irodai ügyintézés nem a plébánián, hanem a sekrestyében történik, a hétköznapi és vasárnapi misék után.