2009. június 28.

2009. június 28.

HIRDETÉSEK

Évközi 13. vasárnap
2009. június 28.

1.) Mai perselyadományukat egyházközségünk egyik árván maradt, 12 éves kislány megsegítésére továbbítjuk, aki közúti balesetben elvesztette mindkét szülőjét. Adományukat hálás köszönjük!
2.) A héten első csütörtök lesz. A reggeli szentmisétől este 7-ig egész napos csendes Szentségimádás lesz.
Pénteken, első péntek lévén, nem csak reggel, hanem este is lesz 7-kor mise. Előspéntekes testvérek a megszokott időben lesznek meglátogatva.
3.) Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz az Apostoli Szentszék javára, közismert nevén Péter-fillér gyűjtés. Kérjük a hívek nagylelkű támogatását.
4.) Jövő vasárnap, július 5-én zarándoklat indul Martfűre a Szent Tamás templom búcsújára Tamási József plébános atya meghívására, aki a Torinoi lepelről tartott nálunk előadás. Indulás reggel ½ 8-kor a sekrestye bejárata elől. Feliratkozni Dukátiné Gizikénél lehet, akinek az elérhetősége és a többi információ a Hirdetőtáblán olvasható.
5.) Július 6-tól 10-ig (hétfőtől péntekig) reggel 9-től délután 2-ig napközis tábort szervezünk a plébániára, korhatár nélkül. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

JÚLIUSBAN ÉS AUGUSZTUSBAN

- elmarad a szombat reggeli és a vasárnapi ½ 11-es mise, ez azt jelenti, hogy szombaton csak este 7-kor, vasárnap pedig csak reggel 9-kor és este 7-kor lesz mise;

- irodai ügyintézés nem a plébánián, hanem a sekrestyében történik, a hétköznapi és vasárnapi misék után.