2009. május 24.

2009. május 24.

HIRDETÉSEK

Urunk mennybemenetele
2009. május 24.

1.) Ma Urunk mennybemenetelének ünnepe van, jövő vasárnap pedig Pünkösd ünnepe lesz. Pünkösdhétfőre Erdő Péter bíboros főpásztorunk szeretettel hív és vár bennünket egyházmegyei majálisra, a Karizmák ünnepére Máriaremetére.
2.) Paduraru Julián diakónus atya szeretettel hív és vár bennünket pappá szentelésére június 13-án, szombaton az esztergomi bazilikába. Az ünnepi szentmise ½ 11-kor kezdődik, amelyet Erdő Péter bíboros atya fog celebrálni. A szentelésre külön busz indul aznap reggel ½ 9-kor a sekrestye bejárata elől. Az utazás ingyenes. Feliratkozni a sekrestyében vagy a plébánián lehet.
Julián atya Rákosligeten is fog újmisét bemutatni június 14-én, vasárnap este 7.00 órakor.
3.) Miklós Zalán kisatyának június 20-án, szombaton lesz a diakónus szentelése a váci székesegyházban. Erre az alkalomra ő is szeretettel hív bennünket. Az ő szentelésére is külön busszal készülünk utazni. Erre az útra is lehet már jelentkezni, amely szintén ingyenes.
4.) Június 6-án, szombaton kirándulni megyünk a Pilisbe. Aki szívesen velünk tartana, jelentkezzen legkésőbb június 5-ig, péntekig, jelezve azt is, hogy autóval jön-e, és hogy hány szabad férőhely van még.