Hirdetések

Hirdetések

Évközi 12. vasárnap

2016. június 19.

1. Templomunkban június 1-től életbe lépett az egységes nyári miserend. Nyári időben az irodai szolgálat a sekrestyében érhető el hétköznap és hétvégén egyaránt, reggeli mise után illetve az esti mise előtt.

2. Augusztus végéig, első péntek kivételével minden héten péntekenként du. 5-től este 10-ig játékest van a közösségi házban gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt – gyermekeket felnőtt kíséretében várjuk. Csocsó, ping-pong és társasjátékon kívül, kézműves foglalkozásra, sütögetésre és kártyázásra is lehet vállalkozni.

3. Június 25-én, szombaton 15 órára az ifjú házasokat és jegyeseket várjuk szeretettel a közösségi házba. Új érdeklődőket is várjuk a beszélgetéssel, játékkal és sütögetéssel egybekötött találkozóra.

4. Június 20-24. között, vagyis a héten lesz az idei napközis tábor a közösségi házban, amelyre még lehet jelentkezni.

5. Július 11-14. között lesz az idei hittanos tábor Szobon. Az önrész 15.000 Ft. Jelentkezési lap a sekrestyében található. Július 4-ig várjuk az érdeklődő hittanosaink jelentkezését. Akinek gondot okoz az önrész összege, jelezze!

6. Köszönjük mindazoknak, akik a befizetett idei egyházi hozzájárulásukkal támogatták plébániaközösségünket. A hozzájárulás csekken, átutalással vagy személyesen fizethető be.

7. Külön köszönetet mondunk a templom felújítására nyújtott adományokért! Eddig több mint 3 millió forint gyűlt össze befizetésekből és havi gyűjtésekből.