2009. február 1.

2009. február 1.

HIRDETÉSEK

Évközi 4. vasárnap
2009. február 1.

1.) Ma délután 5.00 órától elsővasárnapi Szentségimádás lesz a templomban. Hétfőn, február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén szentmise csak reggel ½8-kor lesz. Gyertyaszentelés most vasárnap is lesz a szentmisék végén, valamint hétfőn a reggeli misén.
2.) Kedden Szent Balázs püspök és vértanú ünnepe lesz. Balázs-áldásban kedden a reggeli szentmisén, valamint jövő vasárnap.
3.) Szerdán a hónap első szerdája lesz. Reggel 9-től egész napos csendes Szentségimádás lesz.
4.) Most szerdán az ovis hittan kivételesen korábban, vagyis du. 4.00 órakor kezdődik. A héten elkezdődnek Edit néni hittan órái is.
5.) Pénteken, február 6-án este 7-től Karitász évértékelő lesz a hittanteremben. Szeretettel várjuk mindazokat, akik bármilyen formában szívesen bekapcsolódnának a karitász munkába.
6.) A héten első péntek lesz. Szentmise nem csak reggel, hanem este is lesz 6.00 órakor, amelyen papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk. Beteg testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.
7.) Megkérjük a Rózsafüzér Társulat tagjait, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a titok-cserére, hisz azok segítségével könnyebben tudják teljesíteni a vállalt napi imádságaikat is.
8.) Jövő vasárnap, február 8-án szülői értekezlet lesz az Elsőáldozásra készülő gyermekek szülei részére a 9-es mise után a hittanteremben. Az esti mise után Szentlélek szeminárium lesz, ahová szeretettel várunk mindenkit.
9.) Február 21-én, szombaton este 7-től Jókay Anna lesz a vendégünk a templomban.
10.) Az idei nyári táborok időpontjai:
- június 22-27.: középiskolásoknak Kiskörén (Tisza-tónál);
- június 29 – július 4.: általános iskolásoknak Balatonbogláron;
- július 13 – július 18.: családoknak.
11.) Kaszap István Alapítvány szeretettel hív mindenkit a 2009. február 14-én, szombaton megrendezendő Jótékonysági Bálra a Vigyázó Sándor Művelődési Házban. A jegyek árával az Alapítvány karitatív tevékenységét támogatják. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.