2007. augusztus 19.

2007. augusztus 19.

Évközi 20. vasárnap
2007. augusztus 19.

1.) Hétfőn, augusztus 20-án Szt. István király, Magyarország fővédőszentjének az ünnepe lesz. Az állami megemlékezésen túl, ne feledkezzünk meg imáinkba is foglalni Szt. István királyt, kérve közbenjárását nemzetünkért és annak felelős vezetőiért.
Szentmise nálunk csak délelőtt 9.00 órakor lesz. Délutánra bíboros főpásztorunk szeretettel hív és vár mindenkit Szt. István Bazilikához a Szt. Jobb-körmenetre, amely a du. 5.00 órakor kezdődő szentmise végén lesz.

2.) A városmisszió következő plébániai megbeszélése augusztus 26-án, vasárnap lesz, az esti szentmise után. Várunk mindenkit, aki szeretne besegíteni az előkészületi munkákba is.

3.) A Lourdes-i zarándoklat megbeszélése szeptember 1-én, szombaton lesz az esti szentmise után. Aki még nem fizette be a teljes összeget, a sekrestyében vagy az utazási irodában rendezheti a befizetést.
Aki nem egyénileg szeretné rendezni utasbiztosítását, 2.500 Ft befizetéssel csoportos utasbiztosítást igényelhet.

A hét jeles napjai:

Augusztus 19.
Vasárnap
Évközi 19. vasárnap
Augusztus 20.
Hétfő Szt. István király
Augusztus 21.
Kedd Szt. X. Piusz pápa
Augusztus 22.
Szerda Boldogságos Szűz Mária királynő
Augusztus 23.
Csütörtök Límai Szt. Róza szűz
Augusztus 24.
Péntek Szt. Bertalan apostol
Augusztus 25.
Szombat Szt. Lajos,
Kalazanci Szt. József áldozópap
Augusztus 26.
Vasárnap
Évközi 21. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

AUGUSZTUSI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy mindazok, akik belső nehézség és megpróbáltatás pillanatait élik meg, Krisztusban megtalálják azt a világosságot és támaszt, amely elvezeti őket a hiteles boldogság felfedezésére.
Missziós: Hogy az Egyház Kínában egyre nagyobb belső összetartásról tanúskodjék, és kinyilváníthassa a Péter utódával való tényleges és látható közösségét.