Hirdetések

Hirdetések

Úrnapja

2015. június 7.

1. Ma Krisztus szent Testének és szent Vérének az ünnepe van.

2. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik segítettek az úrnapi liturgia méltó megünneplésében és a körmeneti sátrak elkészítésében.

3. Június 8-án, hétfőn este 6 órától a közösségi házban Újszászi Györgyi környezeti nevelő tart előadást „Felelősségünk a világért” címmel. A részvétel ingyenes.  

4. Jövő hétvégén templomunk felújítására gyűjtünk.

5. Június 14-én, vasárnap délután ½ 3-tól a Rákosmenti Nagyboldogasszony Közösség szervezésében Rákosmenti Ifjúsági Találkozó lesz a Pál Apostol Iskolában. A találkozó témája „Döntéseink”, és főleg a 13-18 év közötti fiatalokat várják. Világhírű előadó Nemeshegyi Péter jezsuita szerzetes, aki több évtizedet élt Japánban. Lesz játék, kiscsoportos beszélgetés, gitáros mise és sportverseny is. Részletek a Hirdetőtáblán, a honlapon és a Facebook oldalon olvashatók.

6. Akik a közösségi házban szeretnének családi vagy baráti találkozót tartani, a sekrestyében vagy a plébánián jelentkezhetnek.

 

Centenáriumi programok:

Ø  Még van néhány hely a június 22-től kezdődő 5 napos napközis táborba.

Ø  Június 20-án, szombaton közös bográcsozás lesz a közösségi háznál. Köszönettel vesszük azok részvételi szándékának jelzését, akik ily módon szeretnének segíteni a szervezésben.