Hirdetések

Hirdetések

HIRDETÉSEK 

Pünkösd vasárnapja

2015. május 24.

1.      A megrendelt elsőáldozási fényképek átvehetők a sekrestyében.

2.      Ma a 11-es mise után a Diadal úti Általános Iskola diákjainak pünkösdi hangversenye lesz templomunkban.

3.      Pünkösdhétfőn templomunkban reggel ½ 8-kor lesz szentmise. Bíboros főpásztorunk szeretettel hívja kedves testvéreket is az egyházmegyei majálisra Máriaremetén.

4.      Még a héten közösen imádkozzuk a májusi litániát: hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-kor, a többi napokon este ½ 7-kor.

5.      Június 13-án, a rákoshegyi plébánia zarándoklatot szervez Pannonhalmára és Csornára. Jelentkezni a plakáton olvasható elérhetőségeken lehet.

Centenáriumi programok:

Május 29. péntek du. 4-kor Szavaló verseny lesz a közösségi házban. Az érdeklődőket is szeretettel várjuk.

  • Június 6. szombat családi kirándulásra hívunk mindenkit Ócsára. Részletek a Hirdetőtáblán, szórólapon és a honlapon olvashatók.
  • Június 22-től 5 napos napközis tábor lesz a közösségi házban. Jelentkezni a Jelentkezési lap kitöltésével és az önrész befizetésével lehet a sekrestyében vagy a plébánián. A foglalkozások reggel 9-től 14 óráig tartanak, de már 8 órától várják az alsó tagozatos gyermekeket.
  • „Közösségünk élete” témával rajz- és fotópályázatot hirdetünk korhatár nélkül. Rajzok beadási határideje ez év szeptember 30., míg a fotók 2016. február 1-ig adhatók le.