Hirdetések

Hirdetések

 

Húsvét 2. vasárnapja

2015. április 12.

 


1.       Ezen a hétvégén templomunk felújítására gyűjtünk.

2.       Ma a 11-es mise végén rövid ismertetés lesz a közösségi házban induló „Munkavállalási tanácsadás” tréningről.

3.     Centenáriumi programok:

>  újságos asztalnál található a Jelentkezési lap és a Tájékoztató az idei Fészek Táborról. Még a héten szerdáig, április 15-ig 15%-os kedvezménnyel lehet jelentkezni, és szükség esetén, további támogatás is kérhető.

>  most szombaton, április 18-án, délután 5 órakor a „100 éves templomok” rendezvénysorozat keretében kerül bemutatásra templomunk is. A belépés díjtalan!

>  jövő vasárnap, április 19-én este ½ 6-tól „Testore” vonósnégyes koncert lesz templomunkban. A belépés díjtalan, támogatást, köszönettel fogadunk!

>   április 26-án, vasárnap az esti misén való ministrálásra hívjuk templomunk korábbi ministránsait. Szentmise után kötetlen beszélgetésre és agapéra várjuk őket a közösségi háznál. Részvételi szándékukat személyesen vagy e-mailben jelezhetik, amivel megkönnyítik a szervezést.

>   május 29-én, péntek délután 4 órakor szavalóversenyt rendezünk a Katolikus Körben. Jelentkezési határidő április 30. Részvételi feltételek és egyéb információk a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók.

>   „Közösségünk élete” témával rajz- és fotópályázatot hirdetünk korhatár nélkül. Rajzok beadási határideje ez év szeptember 30., míg a fotók 2016. február 1-ig adhatók le.