Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 3. vasárnapja

2015. március 8.

 

1. Még a héten, szerda estig, március 13-ig lehet leadni a használt cipő- és tartósélelmiszer adományokat, irodai időben a plébánián, vagy szentmisék előtt a sekrestyében.

2. Ma templomunk felújítására gyűjtünk.

3. Ma a 9-es mise zenei szolgálatát templomunk gitáros kórusa fogja adni.

4. Most pénteken este 6 órakor a keresztúti ájtatosságot a Szentlélek szeminárium-imacsoport közreműködésével végezzük, két hét múlva pedig, a Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület közreműködésével.

5. A centenáriumi ünnepségsorozatot és az emlékévet jövő vasárnap, március 15-én nyitjuk meg a délután 5 órakor kezdődő ünnepi szentmisével. Azt követően agapé lesz a közösségi háznál.

6. Jövő vasárnap elmarad az esti 7-es szentmise.

7. Jövő vasárnap, március 15-én, egyházmegyei gyűjtés keretében, templomunkban is a kárpátaljaiak megsegítésére lesz gyűjtés.

8. Szeretettel hívjuk a kerületi plébániák fiataljait március 21-én, szombaton délután közös keresztútra a Rákos-patak mentén, valamint az azt követő ifjúsági szentmisére. Találkozó 15:45-kor a rákosligeti templom előtt. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán, a honlapon és a Rákosmenti Nagyboldogasszony Közösség facebook oldalán.

9. Július 6-tól 11-ig (hétfőtől szombatig) kerül megrendezésre az Egyházmegyei Ifjúsági Tábor 13-18 év közötti fiataloknak. Kérjük azok jelentkezését, akik szeretnének részt venni a táborban. Plébániánk hittanosai plusz támogatással vehetnek részt.

10.    Július 13-tól 17-ig (hétfőtől péntekig) kedvezményes Jubileumi Fészek Tábort szervezünk családoknak Nemesnádudvarra. Részletek a Hirdetőtáblán, a honlapon és a tábori tájékoztatóban olvashatók.

11.    A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkársága köszönetet mond minden Testvérünknek, aki az elmúlt évben a Katolikus Egyház javára rendelkezett. Kérjük kedves Testvéreket, hogy adójuk 1%-nak a felajánlásával támogassák a Katolikus Egyházat. A nullaösszegű rendelkezés is támogatásnak számít. Egyben kérjük, hogy másokat is buzdítsanak arra, hogy pénzkiadás nélkül segítség Egyházunk működését.