Hirdetések

Hirdetések

Évközi 5. vasárnap

2015. február 8.

 

1.           A héten, hétfőn Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe volt. Gyertyaszentelés ma a 11 órai szentmise keretében lesz.

2.       Február 11. a Lourdes-i Mária-jelenések évfordulója és a betegek világnapja. A betegek szentsége ma lesz kiszolgáltatva a 11-es mise keretében.

3.       Jövő vasárnaptól, február 15-től kiállítást szeretnénk szervezni, amellyel bemutatni kívánjuk templomi közösségünk elmúlt 100 évének egy-egy momentumát. Köszönettel fogadunk kölcsön a sekrestyében vagy az irodában névvel ellátott fényképeket és egyéb ereklyéket, amik templomunkhoz kapcsolódnak.

4.       Jövő vasárnap, február 15-én délután 4 órakor bemutatásra kerül az elkészült közösségi házunk, a Borromei Szent Károly Katolikus Kör.

5.       Február 21-én, szombaton délután ½ 4-kor, a Rákoscsabai Katolikus Közösségekért Alapítvány szervezésében, szülőknek szóló előadás lesz „Hogyan védjem meg a gyermekem a digitális világ veszélyeitől?” címmel a rákoscsabai református közösségi házban. Részletek a plakáton és szórólapon olvashatók.