Hirdetések

Hirdetések

Évközi 4. vasárnap

2015. február 1.

 

1.  Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak az idei KAFA Bál sikeres megrendezéséhez. Köszönettel fogadjuk a ma délután 2-kor kezdődő takarításban nyújtandó segítséget is! Jövő vasárnap vehetők át a hittanteremben a KAFÁ-ra hozott edények, illetve az ott talált tárgyak.

2. A héten hétfőn Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Gyertyaszentelés jövő vasárnap a 11 órai szentmise keretében lesz.

3. A héten kedden Szent Balázs püspök és vértanú ünnepe lesz. Ma a szentmisék végén Balázs-áldás lesz.

4. A héten első csütörtök lesz. Kérjük, jelezzék a sekrestyében, ki mikor tud jelen lenni a templomban, hogy reggeltől estig egész nap nyitva tarthassuk a templomot.

5. A héten első péntek lesz. Elsőpéntekes testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.

6. Február 11. a Lourdes-i Mária-jelenések évfordulója és a betegek világnapja. A betegek szentsége jövő vasárnap lesz kiszolgáltatva a 11-es mise keretében. Addig minden beteg testvérünk időben végezze el a szentgyónását, ne hagyja azt az utolsó napra.

7. Február 7-én, szombat este Kaszap Bál lesz a Vigyázó Sándor Művelődési Házban. A jegyek megvásárlásával Kaszap István Alapítvány karitatív tevékenységét támogathatják a testvérek. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

8. Február 15-től kiállítást szeretnénk szervezni, amellyel bemutatjuk templomi közösségünk elmúlt 100 évének egy-egy momentumát. Köszönettel fogadunk kölcsön a sekrestyében vagy az irodában névvel ellátott fényképeket és egyéb ereklyéket, amik templomunkhoz kapcsolódnak. 

9. Február 15-én délután 4 órakor bemutatásra kerül az elkészült közösségi házunk, a Borromei Szent Károly Katolikus Kör.