Hirdetések

Hirdetések

Évközi 3. vasárnap

2015. január 25.

 

1. A Mode Art-New Design Kft. felajánlásából hamarosan elkészülnek az asztalok és a székek a katkörbe, így lehetővé válik, hogy tartalmas programok és családi ünnepek kerüljenek megrendezésre. Ezúton is köszönjük kedves felajánlásukat, valamint többi testvéreink nagylelkű támogatását. A háznál már csak az udvar rendezése, a járda és a kerítés elkészítése van hátra, ami meghaladja 3 millió forintot.

2. Plébániánk igazolást állíthat ki cégeknek adományról, amely összeggel csökkenthető a cég adóalapja. Átutalási közleményben elég az "Adomány" megjegyzést feltüntetni. Ez a lehetőség csak cégeknek van felkínálva az adóhatóság részéről. Tisztelettel kérjük mindazok segítségét, akik ily módon támogathatnak minket, miközben cégük adóalapja csökkenthető. Az igazoláshoz szükséges adatokat közvetlenül egyeztetjük le.

3. A Katolikus Farsang, KAFA 2015 ajtónyitása szombaton, január 31-én lesz délután 5-kor. Elején gyerekprogramok és jelmez verseny lesz, majd köszöntő, nyitótánc, vacsora, színes produkciók, sok tánc és tombola. Akik nem kívánnak részt venni a farsangon, támogatói jegy megvásárlásával támogathatják a rendezvényt.

4. Köszönettel fogadunk tombola felajánlásokat, valamint sós és édes süteményt a KAFÁ-ra. Részletes program a Hirdetőtáblán olvasható.

5. Az olcsó belépőjegyek támogatóinknak és kedves testvérek önkéntes munkájának köszönhető. Nagy segítséget jelentene, tehát, ha minél többen tudnának segíteni péntek délután, illetve vasárnap délután 2-től a tornaterem előkészítésében illetve annak takarításában! Középiskolás diákok igazolást is kaphatnak.

6. Február 7-én, szombat este lesz a Kaszap Bál a Vigyázó Sándor Művelődési Házban. A jegyek megvásárlásával Kaszap István Alapítvány karitatív tevékenységét támogathatják a testvérek. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

7. Február 11. a Lourdes-i Mária-jelenések évfordulója és a betegek világnapja. A betegek szentsége február 8-án, vasárnap lesz kiszolgáltatva a 11-es mise keretében. Addig minden beteg testvérünk időben végezze el a szentgyónását, ne hagyja azt az utolsó napra.