Hirdetések

Hirdetések

Jézus megkresztelkedésének ünnepe

2015. január 11.

 

1. Megköszönve kedves Testvérek előző évi támogatását, kérjük, hogy egyházi hozzájárulásukkal idén is támogassák plébániaközösségünket. Az irányadó hozzájárulás mértéke: évi jövedelem 1%-a, amely személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, csekken vagy átutalással fizethető be.

2. Köszönjük kedves Testvérek előző évi perselyadományát is, amivel lehetővé tették templomunk zavartalan működését. Külön köszönetet mondunk, hogy a fűtési szezonban nagyobb összeggel járulnak hozzá a templomi kiadáshoz.

3. Hétfőn, január 12-én reggeli mise után lesz a karácsonyfák bontása, amihez kérjük a kedves Testvérek segítségét.

4. Január 22-én, csütörtökön este 6-kor lesz az idei ökumenikus imaest a református templomban.

5. A január 26-án, hétfőn induló jegyes kurzusra még csatlakozhat 1 vagy 2 jegyespár. Olyan párok is jelentkezhetnek, akik másutt szeretnék esküvői szertartásukat megszervezni. Jelentkezni ligeti.misszio@gmail.com e-mail címen, vagy plébánia telefon/fax elérhetőségén lehet: +36-1/257-9427.

6. A Katolikus Farsangra, KAFA 2015-re, amely január 31-én lesz, már lehet jegyet elővételezni. A belépő jegy ára 2.000 Ft, 12 év alattiaknak 500 Ft, amely magába foglalja a vacsorát is. Akik nem kívánnak részt venni a farsangon, támogatói jegy megvásárlásával támogathatják a rendezvényt. A tombola-, a belépő- és a támogatói jegyek ára a katolikus kör belső berendezésére lesznek fordítva. Köszönettel fogadunk idén is tombola felajánlásokat.