Hirdetések

Hirdetések

Karácsony 2. vasárnapja

2015. január 4.

 

1. Megköszönve kedves Testvérek előző évi támogatását, kérjük, hogy egyházi hozzájárulásukkal idén is támogassák plébániaközösségünket. Az irányadó hozzájárulás mértéke: évi jövedelem 1%-a, amely személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, csekken vagy átutalással fizethető be.

2. Köszönjük kedves Testvérek előző évi perselyadományát is, amivel lehetővé tették templomunk zavartalan működését. Külön köszönetet mondunk, hogy a fűtési szezonban nagyobb összeggel járulnak hozzá a templomi kiadáshoz.

3. Kedden, január 6-án Vízkereszt ünnepe lesz, kötelező ünnep. Szentmise reggel ½ 8 és este 7-kor lesz. Vízszentelés a reggeli mise keretében lesz, de szenteltvizet később is, bármelyik nap lehet vinni a sekrestyéből, erre a célra hozott edényben.

4.  Csütörtökön, január 8-án szeretnénk egész nap nyitva tartani a templomot, amihez kérünk jelentkezőket egy-egy órára. Jelentkezni a sekrestyében lehet. Aznap egész nap fűtve lesz a templom.

5. Január 26-tól, hétfőtől indul a következő Jegyes kurzus. Olyan fiatal párok is jelentkezhetnek, akik másutt szeretnék esküvői szertartásukat megszervezni. Jelentkezni ligeti.misszio@gmail.com e-mail címen, vagy plébánia telefon/fax elérhetőségén lehet: +36-1/257-9427.

6. A Katolikus Farsangra, KAFA 2015-re, amely január 31-én lesz, már lehet jegyet venni. A belépő jegy ára 2.000 Ft, 12 év alattiaknak 500 Ft, amely magába foglalja a vacsorát is. Akik nem kívánnak részt venni a farsangon, támogatói jegy megvásárlásával támogathatják a rendezvényt. A tombola-, a belépő- és a támogatói jegyek ára a katolikus kör belső berendezésére lesznek fordítva. Köszönettel fogadunk idén is tombola felajánlásokat.