Hirdetések

Hirdetések

Advent 3. vasárnapja

2014. december 14.

1.  Köszönjük mindazoknak, akik idei egyházi hozzájárulásukkal támogatták plébániaközösségünket. A hozzájárulás személyesen a sekrestyében vagy irodában, csekken vagy átutalással fizethető be.

2.  Rorate misék hétfőtől péntekig vannak reggel ½ 7-kor.

3.  Hétvégenként adventi vásár van a hittan teremben, szentmisék végén pedig, a karitász munkatársak adományt gyűjtenek a kijáratnál.

4.  Ezen a hétvégén templomunk felújítására gyűjtünk.

5.  Hétfőig, december 15-ig várjuk édes illetve sós száraz süteményeket a karácsonyi karitász csomagba, amit a hittan teremben lehet leadni.

6.  Kedden, december 16-án reggel lesz a templomi karácsonyfa állatás, amihez kérünk segítséget.

7.  Csütörtökön, december 18-án este Gregor József Általános Iskola karácsonyi koncertje lesz a templomban.

8.  Pénteken, december 19-én reggel lesz a templom karácsonyi nagytakarítása, amihez kérünk segítséget.

9.  Adventi rajzpályázatot hirdetünk gyermekeknek „Szállást keres a Szent Család” témában. Az alkotásokat sekrestyében lehet leadni december 19. péntekig név, cím és születési dátum megadásával. Eredményhirdetés a Pásztorjátékon lesz, december 24-én du. 4-kor. A rajz bármilyen technikával készülhet A4-es lapon.

10.          Jövő vasárnapig, december 21-ig várjuk azok jelentkezését, akik egyedül lennének Szenteste. Őket szeretettel meghívjuk a plébániára egy közös szentesti vacsorára. Kérjük jelezni személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, illetve telefonon irodai időben az olyan személyeket is, akik szívesen elfogadnák a meghívást.

11.          A katolikus körben vidám játékos Óév búcsúztató estét szerveznek szilveszterkor felnőttek részére. Részletes információk a szórólapon, Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

12.          2015. január 26-tól, hétfőtől újabb Jegyes kurzust indítunk. Olyan fiatal párok is jelentkezhetnek, akik másutt szeretnék az esküvői szertartást megszervezni. Jelentkezni ligeti.misszio@gmail.com e-mail címen, vagy plébánia telefon/fax elérhetőségén lehet: +36-1/257-9427.

13.          A Katolikus Farsangra, KAFA 2015-re, amely január 31-én lesz, jövő héttől lehet jegyet venni. Idén a katolikus kör belső berendezésére gyűjtünk. Köszönettel fogadunk tombola felajánlásokat.

14.          Már lehet íratni szentmise szándékot 2015. évre élő és elhunyt szeretteinkért, valamint névnapok, születésnapok vagy évfordulók méltó megünneplésére.