Hirdetések

Hirdetések

Advent 1. vasárnapja

2014. november 30.

 

1.   Templomunkban adventi gyertyagyújtás szombatonként van, az esti mise keretében.

2.   Rorate misék hétfőtől péntekig vannak reggel ½ 7-kor. Azt követően reggelire hívjuk a gyermekeket és a munkába igyekvő felnőtteket.

3.   Idén is van adventi vásár a hittan teremben, amelynek bevételét kerületünk rászorulóinak támogatására fordítjuk. A vásárra szánt adományaikat hétköznapi és hétvégi misék után adhatják le a hittan teremben.

4.   Elkészültek a bérmálási képek, amik átvehetők a sekrestyében. További rendelések is még leadhatók.

5.   Ma du. 5-kor lesz a Jubileumi évkönyv megbeszélése a plébánián. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a plébánián.

6.   Ma este 6 órakor Várkonyi Szilvia adventi koncertje lesz templomunkban. Belépődíj: adomány a kerület rászorulóinak a megsegítésére.

7.   A héten első csütörtök lesz. Kérjük azok jelentkezését a sekrestyében, akik napközben tudnak vállalni egy-egy órát, hogy egész nap nyitva tarthassuk a templomot.

8.   A héten, pénteken megszokott időben lesznek meglátogatva elsőpéntekes testvéreink.

9.   Katolikus Farsangi Bál, a KAFA 2015. január 31-én szombaton lesz. Várjuk minden korosztályból táncolni vágyók jelentkezését a nyitótáncra, amelynek próbái december és január első 3 szombatján lesznek, délelőtt 10-től. Jelentkezni most péntekig, december 5-ig lehet személyesen, telefonon vagy e-mailben: 1/257-9427; ligeti.misszio@gmail.com

10.      Szombaton, december 6-án lesz Snell György atya, főegyházmegyénk újonnan kinevezett segédpüspökének a szentelése délelőtt ½ 11-kor lesz a Szent István Bazilikában. Foglaljuk őt is imáinkba, valahányszor elöljáróinkért imádkozunk!

11.      Templomunkba jövő vasárnap, december 7-én várjuk Szent Miklóst, a 9-es mise végére. Gyermekek készüljenek neki- vagy róla szóló énekkel vagy verssel.

12.      Adventi rajzpályázatot hirdetünk a gyermekeknek „Szállást keres a Szent Család” témával. Az alkotásokat a sekrestyében lehet leadni december 19-ig név, cím és születési dátum megadásával. Eredményhirdetés a Pásztorjátékon lesz, december 26-én du. 4-kor. A rajz bármilyen technikával készülhet A4-es lapon.

13.      Már lehet íratni szentmise szándékot 2015. évre élő és elhunyt szeretteinkért, valamint névnapok, születésnapok vagy évfordulók méltó megünneplésére.