Hirdetések

Hirdetések

Évközi 33. vasárnapja

2014. november 16.

 1.       Novemberben idén is fel lesznek ajánlva a pénteki misék azokért az elhunyt szeretteinkért, akiknek nevét az oltár előtt található miseszándék-kosárba helyezhetnek el a kedves Testvérek. Papír, toll és boríték az újságos asztalon található. Adományaik a rászorulók megsegítésére lesznek fordítva.

2.       Csütörtöktől vasárnapig minden héten nyitva van a templom előtere napközben. Aki teheti, éljen a lehetőséggel, és térjen be egy kis elcsendesedésre.

3.       Elkezdődött a templom fűtési szezonja. Kérjük, hogy érkezéskor illetve elmenetelkor minden ajtót szíveskedjenek becsukni.

4.       Külön köszönetet mondunk mindazoknak, akik a fűtési szezonban nagyobb összeggel támogatják közösségünk életét!

5.       Elmúlt hétvégén 343.200,- forint adomány gyűlt össze templomunk felújítására, amit ezúton is hálásan köszönünk!

6.       Elkészültek a bérmálási képek, amik megtekinthetők és rendelhetők a sekrestyében. A megrendelt képek átvehetők a sekrestyében.

7.       FIGYELEM! Vasárnapi hirdetésektől eltérően, csütörtökön a templom reggeli mise után délelőtt 9-ig, délután pedig 4-től este 9-ig lesz nyitva.

8.       Szombaton, november 22-én, délelőtt ½ 9-től Kaszap István Alapítvány lelki napra hívja a kedves Testvéreket, a Pál Apostol Iskolába. Meghívott vendég Snell György atya, főegyházmegyénk új segédpüspöke. Tanúságot tesz Csopják házaspár. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

9.       November 23-án, jövő vasárnap este ½ 8-kor lesz a „Mise gitáron” c. liturgikus misekompozició bemutatása mise keretében Mátyás templomban, a Cantate Vegyeskar és az Eucharist együttes előadásában.

10. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Katolikus Karitász javára.

11. Kerületi plébániák szervezői Katalin bálba hívják november 28-án, pénteken a rákosmenti plébániák 13-18 év közötti fiataljait a Pál Apostol Iskolába. Belépő: elővételben 500 Ft, helyszínen 800 Ft; vagy lányoknak 1 tálca sütemény, fiúknak 2 liter üdítő. Jegyek a sekrestyébe kaphatók.

12. November 30-én, vasárnap este 6-tól Várkonyi Szilvia adventi koncertje lesz templomunkban. Belépődíj: adomány a kerület rászorulóinak a megsegítésére.

13.A Katolikus Farsangi Bál, KAFA 2015. január 31-én szombaton lesz. Várjuk minden korosztályból táncolni vágyók jelentkezését a nyitótáncra, amelynek próbái december és január első 3 szombatján lesznek, délelőtt 10-től. Jelentkezni személyesen, telefonon vagy e-mailben lehet: 1/257-9427; ligeti.misszio @ gmail.com

14.Snell György atya, főegyházmegyénk újonnan kinevezett segédpüspökének a szentelése ez év december 6-án, szombaton délelőtt ½ 11-kor lesz a Szent István Bazilikában. Foglaljuk őt is imáinkba, valahányszor elöljáróinkért imádkozunk!