Hirdetések

Hirdetések

Évközi 31. vasárnapja

2014. november 2.

 

1.       Ma Halottak napja is van. Az esti mise elhunyt szeretteinkért és plébániaközösségünk elhunyt jótevőiért lesz felajánlva.

2.       Novemberben idén is fel lesznek ajánlva a pénteki misék azokért az elhunyt szeretteinkért, akiknek nevét az oltár előtt található miseszándék-kosárba helyezhetnek el a kedves Testvérek. Papír, toll és boríték az újságos asztalon található. Adományaik a rászorulók megsegítésére lesznek fordítva.

3.       A héten elkészül az ideiglenes védőtető a főbejáratnál, így napközben újból nyitva lesz a templom előtere.

4.       Elkezdődött a templom fűtési szezonja. Kérjük, hogy érkezéskor illetve elmenetelkor minden ajtót szíveskedjenek becsukni.

5.       Külön köszönetet mondunk mindazoknak, akik fűtési szezonban nagyobb összeggel támogatják közösségünk életét!

6.       Elsőpéntekes testvéreink a héten, csütörtökön lesznek meglátogatva.

7.       A héten első csütörtök lesz. Most is egész nap nyitva szeretnénk tartani a templomot, amihez kérünk jelentkezőket a sekrestyében de. 9 és du. 4 óra közötti időre.

8.       Most péntektől folytatódnak a ministráns próbák kezdő ministránsoknak. Minden hónap első vasárnapján pedig, du. 4-től közös foglalkozások lesznek minden ministránsnak. Ma délután lesz az első.

9.       Jövő hétvégén, a hónap 2-ik vasárnapja lévén, templomunk felújítására gyűjtünk. Számítunk kedves Testvérek nagylelkű támogatására!