Hirdetések

Hirdetések

Évközi 29. vasárnapja

2014. október 19.

 

1.       Örömmel adjuk hírül kedves Testvéreknek, hogy elmúlt hétvégén 357.600,- forint adomány gyűlt össze templom felújítására. Mindenkinek a támogatását háláson köszönjük!

2.       Most hétvégén játékok, ruhák és használati tárgyak kiárusítását szervezi a karitász csoport a hittanteremben. Minden ingyenesen elvihető, de adományt elfogadunk a karitász javára. Szombaton és vasárnap a misék előtt és után várjuk az érdeklődőket.

3.       Jövő szombaton, október 25-én csak du. 5-kor lesz mise, amelynek keretében Székely János püspök atya kiszolgáltatja a bérmálás szentségét. Rózsafüzért előtte ½ 5-től imádkozzuk. Aznap elmarad a 7-es mise.

4.       Ministráns próba október 25-én, szombaton lesz, reggel 8-tól mindazoknak, akik a délutáni ünnepi misén ministrálnak. Próba után közös reggeli lesz a plébánián.

5.       A héten befejeződik a katolikus kör belső festése és elkezdik a külső színezést. Hamarosan a gépészeti munkákat is befejezik, így belül a bútorok és a konyhafelszerelés beszerzése lesz még hátra, amihez kérjük támogatásukat!

6.       Rózsafüzért a templomban hétköznap a reggeli mis után illetve az esti mise előtt imádkozzuk, kedden reggel 8-kor, vasárnap pedig este ½ 7-kor.