Hirdetések

Hirdetések

Évközi 28. vasárnapja

2014. október 12.

1.       Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak az idei templombúcsú-ünnepünk méltó megünnepléséhez: mind a templom és a kat.kör takarításával, mind a liturgiánk ünnepélyessé tételével!

2.       Ezen a hétvégén templomunk felújítására gyűjtünk. Tavasszal szeretnénk elkezdeni a főbejárati homlokzat és a templomtorony teljes felújítását. Számítunk kedves Testvérek nagylelkű támogatására!

3.       Ma az esti mise után Képmeditáció lesz templomunkban a Zsoltárok könyvéből vett gondolatokkal.

4.      Játékok, ruhák és használati tárgyak kiárusítását szervezi a karitász csoport a következő hétvégén, október 18-án és 19-én a hittanteremben. Minden ingyenesen elvihető, de adományt elfogadunk a karitász javára. Szombaton és vasárnap a misék előtt és után várjuk az érdeklődőket.

 

5.       Októberben minden nap közösen imádkozzuk a Rózsafüzért a templomban: reggeli misék után és kedden 8-kor,  esti mise előtt és vasárnap ½ 7-kor.

6.       Október 25-én, szombaton csak du. 5-kor lesz mise, amelynek keretében kiszolgáltatva lesz a bérmálás szentsége. Rózsafüzért előtte ½ 5-től imádkozzuk.

7.       Bátorítjuk a kedves Testvéreket, hogy tegyenek eleget állampolgári és lelkiismereti kötelességüknek, és menjenek el szavazni. Olyan személyekre szavazhatunk, akik a legjobban képviselik és érvényesítik keresztény értékeinket.