Hirdetések

Hirdetések

Szentírás vasárnapja

2014. szeptember 28.

 

1.  Ma Szentírás vasárnapja van. Igyekezzünk minél több időt és figyelmet fordítani arra, amit Isten mondani akar nekünk!

2.  Templomunk búcsúünnepét október 5-én, azaz jövő vasárnap üljük. Az ünnepi szentmisét de. 10 órakor Burger Ferenc péceli plébános atya celebrálja.

3.  Jövő vasárnap csak de. 10-kor és este 7-kor lesz szentmise.

4. Október 1-től minden nap közösen imádkozzuk a Rózsafüzért: hétfőn, kedden és csütörtökön a reggeli mise után 8-kor, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap az esti mise előtt ½ 7-kor.

5.  Köszönjük mindazok áldozatos munkáját, akik részt vettek a búcsú előtti templomtakarításban és díszítésben!

6.  A héten péntek du. 2-től, illetve szombat reggel 8-tól lesz a Borromeo Szt. Károly Katolikus Kör, azaz a kat.kör takarítása és berendezése búcsúi agapéra (világítás híján csak nappali fénynél lehet). Aki tud, hozzon magával felmosáshoz és ablaktisztításhoz felszerelést (pl. vödör, kis létra, rongy), de központilag is lesz biztosítva.  

7.  Az érettségi előtt álló fiataloknak tudjuk igazolni társadalmi munkájukat, amivel közösségünknek is igen nagy segítséget nyújthatnak.

8.  Az agapé előkészítése jövő vasárnap lesz reggel 7-től a kat.körben. A megterítéshez és szendvicsek készítéséhez kérünk segítséget!

9.  Köszönettel fogadunk édes és sós szárazsüteményt a búcsúi agapéra, ami irodai időben a plébánián, szentmisék előtt vagy után a sekrestyében adható le.

10.  Ministráns próba október 5-én vasárnap lesz, reggel 8-tól mindazoknak, akik az ünnepi misén ministrálnak. Próba után közös reggeli lesz a plébánián.

11. A bérmálkozandók és hozzátartozóik gyónási alkalma és a főpróba október 11-én, szombaton du. 4-kor lesz (utána való szombat munkanap).

12. Októbertől „Élet a Lélekben” szeminárium indul az újtelepi plébánián péntekenként este 7-től.

13. Plébániánk hirdetéseit rendszeresen feltöltjük a levelezőlistára, és megtalálhatók a honlapon is, az alkalmi programjaink pedig a Google naptárból is letölthetők.