Hirdetések

Hirdetések

Évközi 22. vasárnap

2014. augusztus 31.

 

 1. Már folyamatban van a templomtorony és a főbejárat vakolati munkájának az előkészítése. Jövő vasárnap gyűjtést szervezünk, hogy ne csak javítani, hanem lehetőleg felújítani tudjuk azt. Kérjük kedves testvérek nagylelkű támogatását!
 2. Hétfőtől visszaáll az évközi irodai és miserend.
 3. Kedden este 6 órakor folytatódnak a felnőtt kórus próbái. Kérjük, hogy a kórustagok ne feledkezzenek el róla. Egyben szeretettel várjuk új tagok jelentkezését is, különösen a férfi szólamokba, de természetesen, minden jelentkezőt szívesen látunk!
 4. Kedden este 6 órakor folytatódnak a gitáros kórus próbái is. Szeretettel várják iskolás és felnőtt érdeklődőket! Szeptemberben a 3-ik vasárnap, októbertől minden hónap 2-ik vasárnapján lesz gitáros mise 9 órakor.
 5. A héten elkezdődnek a plébániai hittanórák is. Részletes órarend a templom mindkét bejáratánál és a honlapon található. A Bibliaóra és a felnőtt keresők részére októbertől kezdődnek a találkozók. Az ovis hittanok az óvodákban lesznek megtartva.
 6. A héten első csütörtök lesz. Kérjük azok jelentkezését a sekrestyében, akik tudnak vállalni 1-1 órát de. 9 és du. 4 között, hogy egész nap nyitva tarthassuk a templomot.
 7. Elsőpéntekes testvérek egy része, akik külön lettek értesítve, csütörtök délelőtt lesznek meglátogatva, a többiek péntek reggel.
 8. Jövő vasárnap, szeptember 7-én reggel 9-kor lesz a tanévkezdő szentmise.
 9. Szeptember 14-én, vasárnap lesz a keresztúri templom búcsúünnepe. A ½ 11-es ünnepi szentmisére templomunktól ½ 10-kor lesz az indulás keresztaljával. Mindenkit szeretettel várnak!
 10. Bérmálás templomunkban október 25-én, szombaton du. 5 órakor lesz.
 11.  Jövő szombaton az esti mise után elkezdődnek a felkészülések a vallásukat gyakorló, bérmálkozás előtt álló felnőtteknek. Akik még nem voltak elsőáldozók, őket a szerdai felnőttek csoportjába várjuk szeretettel!
 12.  Október 23-tól 4 napos prágai zarándokutat szerveznek a rákoshegyi plébániáról. Részletek és elérhetőség a plakáton és a szórólapon olvashatók.