Hirdetések

Hirdetések

Szentháromság vasárnapja

2014. június 15.

 

1.        Ma 9-kor lesz a tanévvégi hálaadó szentmise. Minden tanulót, tanítót és családtagot szeretettel várunk!

2.        Templomunk kórusa szeretettel hívja kedves testvéreket a ma esti zenés áhítatra, amely az esti mise után lesz a templomban.

3.        Szombaton, június 21-én du. 4-kor a Rákoscsabai Főplébánia templomban lesz Dr. Mandula József atya gyémántmiséje. Szeretettel hívja a kedves testvéreket is!

4.        Jövő vasárnap Krisztus szent Testének és Vérének az ünnepe lesz, közismert nevén Úrnapja. Szentmise csak de. 10-kor és este 7-kor lesz. Az úrnapi körmenet a 10-es mise végén lesz.

5.            Az úrnapi sátrak felállítását jövő vasárnap reggel 7-kor kezdjük. Kérjük mindenki segítségét! A sziromszóró gyermekeket ½ 10-re várjuk a hittanterembe.

6.            Ministránsavatás Úrnapján lesz, a délelőtti ünnepi szentmise keretében.

7.            Jövő vasárnapig várjuk plébániánk hittanosainak a jelentkezését a nógrádmegyeri hittanos táborba, amely július 28-31. között lesz. Részletek a Jelentkezési lapon olvashatók a sekrestyében!

8.        Közösségi háznál lassan véget érnek a gépészeti munkák. Szeretettel kérjük támogatásukat a 7 millió forint összegyűjtéséhez, hogy a burkolásra, festésre és kertrendezésre is még a nyáron sor kerülhessen. Így lehetőségünk lenne, hogy templomunk búcsúünnepén ott legyen megterítve az agapéra! Ebből eddig már több mint 3 millió forint gyűlt össze. Köszönjük a nagylelkű adományukat!

9.        Júliusban és Augusztusban nyári irodai- és hétvégi miserend lesz: a vasárnapi 11-es mise elmarad, így vasárnap csak reggel 9-kor és este 7-kor lesz mise. Irodai ügyintézés nem a plébánián, hanem a sekrestyében történik a hétköznapi és vasárnapi misék után.