Hirdetések

Hirdetések

 

Pünkösd

2014. június 8.

 

1.        Ma Pünkösd ünnepe van, Egyházunk születésének az ünnepe. Szentatya kifejezett kérésének eleget téve, csatlakozzunk a mai napon Ferenc pápa imádságához a Szentföld békéjéért!

2.        Ma a 11-es mise után a Diadal úti Általános Iskola növendékei adnak pünkösdi hangversenyt templomunkban.

3.        Pünkösdhétfőn templomunkban csak reggel 8-kor lesz szentmise. Bíboros főpásztorunk szeretettel hívja kedves testvéreket Máriaremetére egyházmegyei karizmák ünnepére. Ezen a napon, a Rákoscsabai Főplébánia a plakáton olvasható családi kirándulást szervez Máriaremetére.

4.        A tanévvégi hálaadó szentmise június 15-én, jövő vasárnap lesz reggel 9-kor. Minden tanulót, tanítót és családtagot szeretettel várunk!

5.        Közösségi háznál lassan véget érnek a gépészeti munkák. Szeretettel kérjük támogatásukat a 7 millió forint összegyűjtéséhez, hogy a burkolásra, festésre és kertrendezésre is még a nyáron sor kerülhessen. Így lehetőségünk lenne, hogy templomunk búcsúünnepén ott legyen megterítve az agapéra! Eddig már több mint 3 millió forint gyűlt össze. Köszönjük a nagylelkű adományukat!

6.        Kaszap István Alapítvány nyári ruhavásárt rendez a Rákoscsabai Katolikus Körben szerdán, csütörtökön és pénteken 09:00-16:00 óra között. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

7.        Júliusban és Augusztusban nyári irodai- és hétvégi miserend lesz: a vasárnapi 11-es mise elmarad, így vasárnap csak reggel 9-kor és este 7-kor lesz mise. Irodai ügyintézés nem a plébánián, hanem a sekrestyében történik a hétköznapi és vasárnapi misék után.