Hirdetések

Hirdetések

Urunk mennybemenetele

2014. június 1.

 

1.        A héten első csütörtök lesz. Kérjük azok jelentkezését, akik reggel 9 és du. 4 között tudnak vállalni akár csak fél órát, hogy egész nap nyitva lehessen a templom egészen este 9-ig. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

2.        Elsőpéntekes testvérek a megszokott időben lesznek meglátogatva.

3.        Szombaton, június 7-én, reggel 9-től Rákosmenti Ifjúsági Találkozó lesz a Pál Apostol Iskolában 13-25 év közötti fiataloknak. Várható programok: előadás, csoportbeszélgetés, szentmise, gyónási lehetőség, foci, méta, kosár, brazil tánc, kézműves. A részvételi díj és ebéd 500,- forint.

4.        Pünkösd vasárnapján, június 8-án a 11-es mise után a Diadal úti Ált. Iskola növendékei adnak hangversenyt templomunkban.

5.        Pünkösdhétfőn, június 9-én templomunkban csak reggel 8-kor lesz szentmise. Bíboros főpásztorunk szeretettel hívja kedves testvéreket Máriaremetére egyházmegyei karizmák ünnepére. Aznapra a Rákoscsabai Főplébánia a plakáton olvasható családi kirándulást szervez Máriaremetére.

6.        A tanévvégi hálaadó szentmise június 15-én, vasárnap lesz reggel 9-kor.

7.        A közösségi háznál már a gépészeti munkák zajlanak. Szeretettel kérjük támogatásukat a 7 millió forint összegyűjtéséhez, hogy a burkolásra, festésre és kertrendezésre is még a nyáron sor kerülhessen. Így lehetőségünk lenne, hogy templomunk búcsúünnepén ott legyen megterítve az agapéra!