Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 5. vasárnapja

2014. május 18.

 

1.        Kedden, május 20-án, a pécsi zarándoklatra az indulás reggel 6-kor lesz, előtte gyülekezés!

2.        Kedden, május 20-án elmarad a májusi litánia! A héten, tehát, hétfőn és csütörtökön a reggeli mise után, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap este ½ 7-től köszöntjük égi Édes Anyánkat, Szűz Máriát.

3.        Szombaton, május 24-én, lesz az idei Rákosmenti Katolikus Plébániák Ping-pong Bajnoksága de. 10-től a kerületi Zrínyi Miklós Ált. Iskolában. Jelentkezni a sekrestyében vagy irodai időben a plébánián lehet.

4.        Május 31-ig jelentkezhetnek azok a fiúk, akik idén érettségiznek, vagy már korábban érettségiztek, és a papi szolgálatot szeretnék választani élethivatásuknak. A bíboros úrnak címzett levelet a Főegyházmegyei Hivatalba kell eljuttatni. Részletek személyesen, telefonon vagy e-mailben is kérhető a plébánián.

5.        Június 7-én, szombaton reggel 9-től Rákosmenti Ifjúsági Találkozó lesz a Pál Apostol Iskolában 13-25 év közötti fiataloknak. Várható programok: előadás, csoportbeszélgetés, szentmise, gyónási lehetőség, foci, méta, kosár, brazil tánc, kézműves. Előregisztrálás esetén a részvétel és az ebéd ingyenes, helyszíni regisztráció esetén 500,- forint a révételi díj. Előregisztráció május 18-ig. (http://www.szfki.hu/~nagyb/rmt.htm)