Zarándoklat Lengyelországba

Zarándoklat Lengyelországba

„Az Úr irgalmát énekelni örökkön-örökké…”

Hely: Lengyelország
Időpont: 2011. augusztus 22-26.
Öt nap, négy éjszaka, szállás + 3 vacsora
Ára: 45 300 Ft/fő

Lelkivezető: Tampu-Ababei József atya

Keretprogram:
Első nap: Indulás reggel 5-kor a pilisi templom elől, és utazás Szlovákián keresztül. A busz megáll: Üllőn, Budapesten (XVII. Ker., Nyugati pályaudvaron) Sződ-Sződligeten, és Vácon. Kora délután érkezés Mogillába, amely Krakkó külvárosának számít, a XIV. századtól búcsújáró hely. Itt található a csodás gyógyító kereszt. Amely arról híres, hogy a rajta függő Krisztus haja és szakálla kinőtt. Itt fogjuk tartani az első misénket is, hogy kérve kérjük Jézus Krisztus gyógyító erejét. Ezután következik a szállás elfoglalása, Krakkówban. (Első nap nincs vacsora.)

Második nap: Kora reggel elmegyünk Czenstochowába, hogy a Fekete Madonna kegykép előtt imádkozzunk és részt veszünk a kegykép ünnepi kinyitásán. Megérkezés után zarándokprogramok, szentmise, kegyhely megtekintése, imádságok és szabd program. Délután indulás vissza Krakkóba. Este vacsora.

Harmadik nap: Reggel Auschwitz-be látogatunk, ahol megtekintjük a haláltábort. Auschwitz megnézése után továbbmegyünk Kalwaria Zebrzydowska-ba. Egész napos lelki programok. Szentmise, keresztút járás a 2 km hosszú hegyi keresztúton, utána szabad program. A nap folyamán több II. János Pálról híres helyet (pl. Wadowicét) is felkeresünk. Este érkezés Krakkóba, majd a vacsora következik. Este, ha maradt energiánk, akkor egy esti sétára hívom a kedves zarándokokat a kivilágított történelmi Krakków belvárosába.

Negyedik nap: Városnézés Mária templom, Posztócsarnok, Szt. Péter és Pál templom, Wawel katedrális. Isteni irgalmasság órája a Szent Fausztina kegyhelyen, utána lelki programok. Este vacsora a szálláshelyen.

Ötödik nap: Reggel indulunk hazafelé, de útközben több helyet meglátogatunk. Többek között Zakopanét, ahol felkeressük a Fatimai- II. János Pál kegyhelyet, elsétálunk a hegyi vásár utcán is, ahol szabadprogram is lesz. Esetleg, a fiataloknak egy kis hegyi túra is beleférhet. A felejthetetlen kalandok után indulunk haza, Magyarországra érkezés az esti órákban.
Az ár tartalmazza: oda-vissza utat, szállást, 3 vacsorát, idegenforgalmi adót, belépőket.

Jelentkezés új határideje: 2011. június 15.

Elérhetőségek, jelentkezés, információ és tájékoztató kérése a következő lehetőségeken:

Juhász Krisztián Honlap: www.fausztinum.gportal.hu
2721 Pilis, Pacsirta u. 2/B E-mail: fausztinum@gmail.com
Mobil: 0630/2991331

Várjuk jelentkezéseiket!

Énekeljük együtt, az Úr Irgalmát! Dicsértessék a Jézus Krisztust!