KAFA 2020

KAFA 2020

Ebben az évben ünnepeljük a KAFA megrendezésének 10 éves évfordulóját, melyet február 22-én, szombaton délután 17.00-tól tartunk a Gregor József Általános Iskola tornatermében. A KAFA céljai közé tartozik minden évben, hogy közösségünk minden tagja – a gyermekektől, a fiatal felnőtteken át, egészen az idősebb korosztályt is beleértve – jól érezze magát és sok-sok jó élménnyel gazdagodva gondoljon vissza a bálra. Mi szervezők örömmel látjuk, tapasztaljuk, hogy évről-évre megtelik a tornaterem a 280 fővel és ezáltal közelebb kerülnek egymáshoz a közösség tagjai, és mindez egy kötetlen vidám est keretén belül történik. A bál a korábbi évekhez hasonlóan a gyermekprogramokkal kezdődik, melynek keretén belül jelmezversenyre is sor kerül, így minden gyermeket biztatunk, hogy a szép, vicces, ötletes jelmezét magára öltse. A táncosaink már lelkesen készülnek a bál megnyitójára, illetve közösségeink is a rövid produkcióikra, hogy elkápráztassanak minket tudásukkal és megnevettessenek előadásukkal.  A köszöntők, majd a hidegtálas vacsora után, az est folyamán az ILLfon GT zenekar fogja biztosítani a jó hangulatot, majd megrendezésre kerül a tombola is. 

A jubileumi évre tekintettel idén a plébániai közösségünk javára fordítjuk az összegyűjtött támogatást. 

Jegyek január 25-től lesznek kaphatóak a misék után, amely felnőtteknek 3500, diákoknak 2000, míg gyerekeknek (11 éves korig) 1000 Ft. A belépőjegyeken kívül lehetőség lesz támogatói kártya (belépésre nem alkalmas) vásárlására is 2000 Ft-ért, amellyel a gyűjtésünk céljához lehet hozzájárulni. 

Köszönettel fogadunk tombola (érdekes, értékes) felajánlásokat, illetve süteményeket (mellyel sütiversenyre is lehet jelentkezni) is, valamint várunk lelkes segítőket a KAFÁ-t megelőző (február 21.), illetve az azt követő napokon (február 23.), akikkel be tudjuk rendezni, illetve rendbe tudjuk tenni a tornatermet. Ezekről az alkalmakról még bővebben hírt fogunk adni. 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Szervezők