Hirdetések

Hirdetések

Urunk megkeresztelkedése

2021. január 10.

 

  • A hét ünnepei: sze.: Szt. Hiláriusz (Vidor) püspök és egyháztanító; pé.: Remete Szt. Pál emléknapja van.
  • 14-én, csütörtökön este lesz a fiatal párok találkozása online formában. Aki szívesen bekapcsolódna, azt szeretettel várjuk!
  • Mindazok számára, akik 2021-ben szeretnének templomunkban házasodni, vagy plébániánkon felkészülni a házasságra, jegyesoktatást indítunk hat, egymást követő hétfőn, (2021. január 18. - február 22. között) 19.00-tól. Jelentkezési lapot a sekrestyében és a plébánia irodán lehet kapni. Természetesen online formában fogjuk ezt véghezvinni. Az ehhez szükséges elérhetőséget a jelentkezést követően juttatjuk el az érintettekhez. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  • Jövő vasárnap kezdődik a Krisztus-hívők egységéért végzett imahét, vagyis az ökumenikus imahét, amely a vírushelyzet miatt idén egy alkalomra korlátozódik majd, január 21-én, csütörtökön 18.00 órai kezdettel a templomunkban. Várunk mindenkit szeretettel! Természetesen online formában is közvetítjük majd!
  • Következő szombaton a Képviselőtestület tagjai takarítják a templomot. Köszönöm az ifi hittan és az ifjúsági kórus tagjainak a mostani takarítást!
  • A FONÓ kreatív kör továbbra is szeretettel kínál háromrétegű, mosható maszkokat. Alapvetően ingyen adjuk őket, de adományokat elfogadunk, amelyekkel a Karitászt tudjuk támogatni. Elérhetőségek: Palánk Judit +36-70-943-5474; Jankovits Judit +36-30-784-9431 ligeti.katkor@gmail.com

 

 

„Én vízzel keresztellek meg titeket,
ő viszont Szentlélekkel fog megkeresztelni benneteket.”

                                                                                    (Mk 1,8)