Hirdetések

Hirdetések

Évközi 2. vasárnap

2021. január 17.

 

  • A hét ünnepei: hé.: Árpád-házi Szt. Margit; sze.: Boldog Özséb áldozópap, Szt. Sebestyén vértanú; csüt.: Szt. Ágnes szűz és vértanú; pé.: Boldog Batthyány Strattmann László családapa, Szt. Vince vértanú diakónus; vas.: Isten Igéjének vasárnapja, valamint Szalézi Szt. Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja van.
  • 20-án, szerdán 20.30-tól felnőtt hittan lesz az online térben.
  • Mindazok számára, akik 2021-ben szeretnének templomunkban házasodni, vagy plébániánkon felkészülni a házasságra, jegyesoktatást indítunk hat, egymást követő hétfőn, (2021. január 18. - február 22. között) 19.00-tól. Jelentkezési lapot a sekrestyében és a plébánia irodán lehet kapni. Természetesen online formában fogjuk ezt véghezvinni. Az ehhez szükséges elérhetőséget a jelentkezést követően juttatjuk el az érintettekhez. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  • E vasárnap kezdődik a Krisztus-hívők egységéért végzett imahét, vagyis az ökumenikus imahét, amely a vírushelyzet miatt idén egy alkalomra korlátozódik majd, január 21-én, csütörtökön 18.00 órai kezdettel a templomunkban. Várunk mindenkit szeretettel! Természetesen online formában is közvetítjük majd!
  • Megjelent a Ligeti ívek legújabb száma.
  • Következő szombaton a gitáros kórus tagjai takarítják a templomot. Ez alkalommal bontjuk le a karácsonyi díszítést is, ezért más segítőket is várunk szeretettel! Köszönöm a Képviselőtestület tagjainak a mostani takarítást!
  • A FONÓ kreatív kör továbbra is szeretettel kínál háromrétegű, mosható maszkokat. Alapvetően ingyen adjuk őket, de adományokat elfogadunk, amelyekkel a Karitászt tudjuk támogatni. Elérhetőségek: Palánk Judit +36-70-943-5474; Jankovits Judit +36-30-784-9431 ligeti.katkor@gmail.com

 

 

                                  „Rátekintvén Jézusra,
aki arra járt, így szólt:
                                                      Íme, az Isten Báránya!”

                                                                                              (Jn 1,36)