Hirdetések

Hirdetések

Évközi 15. vasárnap

2020. július 12.

 

  • A hét ünnepei: hé.: Szt. Henrik; ke.: Lellisi Szt. Kamill; sze.: Szt. Bonaventúra püspök és egyháztanító; csüt.: Kármelhegyi Boldogasszony; pé.: Szt. Zoerárd-András és Benedek remeték, valamint Boldog Gojdics Pál Péter püspök és vértanú; szo.: Szt. Hedvig királynő ünnepe.
  • Aug. 27-30 között Hivatástisztázó lelkigyakorlat lesz Dömösön. Részletek a faliújságon!
  • Nyári hónapokban (jún-aug) a szokott módon alakul az iroda nyitva tartása: a hétköznapi szentmisékhez kötődően a sekrestyében lesz módunk ügyeket intézni. (+36 30/674 8672; molnar.mick@gmail.com; miklos@atya.eu)
  • A miserend is a szokott módon változik júniustól: hétköznapokon 7.00-tól lesznek a reggeli szentmisék, valamint a pénteki esti és a vasárnap 11.00 mise elmarad a nyári hónapokban, kivéve az elsőpéntekeket. A pontos leírás a faliújságon olvasható!
  • A FONÓ kreatív kör továbbra is szeretettel kínál háromrétegű, mosható maszkokat. Alapvetően ingyen adjuk őket, de adományokat elfogadunk, amelyekkel a Karitászt tudjuk támogatni. Elérhetőségek: Palánk Judit +36-70-943-5474; Siket Rita +36+30-/426-3445; Jankovits Judit +36-30-784-9431 ligeti.katkor@gmail.com
  • Nagy örömmel jelentem, hogy szeptembertől egy új diákonust kapunk: Eredics Gergő személyében. Imádsággal készüljünk az érkezésére! Az ingyenes újságok asztalán kitett üveggömbbe dobhatjuk be a vállalt imádságainkat, melyeket szeptemberi érkezésére összesítünk! Továbbra is imádkozzunk Tibor atyáért is, aki szolgálatát a Terézvárosi Avilai Nagy Szent Teréz Plébánián folytatja.

 

„Hasonló a mennyek országa ahhoz az emberhez, aki jó magot vetett a szántóföldjébe. De amíg mindenki aludt, eljött ellensége, és konkolyt vetett a búza közé, s elment. Amikor a vetés szárba szökött és magot hozott, megmutatkozott a konkoly is.”

(Mt 13,24-26)