Hirdetések

Hirdetések

Évközi 32. vasárnap

2019. november 10.

 1. A hét ünnepei: hé.: Tours-i Szt. Márton püspök; ke.: Szt. Jozafát vértanú püspök; sze.: Magyar szentek és boldogok; pé.: Nagy Szt. Albert püspök és egyháztanító; szo.: Skóciai Szt. Margit; vas.: A szegények világnapja.
 2. 11-én, hétfőn 16.30-tól FONÓ kreatív kör lesz a közösségi házban. 
 3. 13-án, szerdán 14.00-19.00-ig karitatív fodrászat lesz a közösségi házban. A kozmetika most elmarad.
 4. Szintén szerdán, az esti szentmise után Keresők hittana lesz. 
 5. 14-én, csütörtökön 19.00-tól az Ifjú Házasok találkozása lesz a Katkörben. 
 6. 18-án, hétfőn 15.30-kor az Idősek Klubja vendégeként Brjeska Mónika, dietetikus tart előadást „Étkezési tanácsok, egészséges étkezés idős korban” címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Katolikus Körbe!
 7. 23-án, szombaton 16.30-kor kezdődik a Ligeti KultKör sorozat következő előadása „A 19 - 20. századi magyar dalkincs gyöngyszemei; A Gárdonyi - Dankó dalok világa” címmel. Vendégek: Buváry Lívia, az Állami Operaház énekkarának nyugalmazott tagja, előadóművész, tanár, dalénekes, valamint Hegedűs Valér zongora- és orgonaművész. Szeretettel várunk mindenkit a Katolikus Körbe, a részvétel ingyenes!
 8. 30-án, szombaton 19.00–tól Katalin bál lesz, melyre sok szeretettel várják a 12-16 év közötti ifjúságot a Rákoscsabai Református Közösségi házba. A jegy elővételben 1000,-Ft míg a helyszínen vett jegy 1500,-. A facebook  közösségi oldalán megtalálható az esemény. Katalin nevű látogatóinknak a jegy csak 500,-Ft. 
 9. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, borítékokat és lapokat találunk az újságos asztalon, amelyre felírhatjuk elhunyt szeretteink nevét, akikért november hónap szentmiséiben imádkozunk majd. A borítékokba helyezett lapokat az oltárkereszt előtti kosárba tegyük bele. Adományt is tehetünk melléjük, de ez nem kötelező!
 10. A következő vasárnap a Karitász céljaira gyűjtünk.
 11. Adventtől ismét karitász vásár lesz a templomunk hittantermében, amelyre még használható, jó állapotban levő tárgyakból várunk felajánlásokat. A vásár a karitász céljait fogja szolgálni a bevételeivel.
 12. Szeretettel várunk új tagokat is a ministránsok közé! Jelentkezni a szentmisék után, vagy a foglalkozásokon (péntekente 17.30-tól) lehet. 
 13. Következő szombaton a gitáros kórus tagjai takarítják a templomot. Köszönöm a Képviselőtestület tagjainak a mostani takarítást! „Isten nem a holtak Istene,

hanem az élőké, mert számára mindenki él.”