Hirdetések

Hirdetések

Évközi 22. vasárnap

2018. szeptember 2.

 1. A hét ünnepei: hé.: Nagy Szt. Gergely pápa és egyháztanító; sze.: Kalkuttai Szt. Teréz; pé.: Szt. Márk, István és Menyhért kassai vértanúk; szo.: Szűz Mária születése (Kisboldogasszony) ünnepe van.

 2. Szeptember 3-án 19.30-tól Tamás kör lesz a közösségi házban. Minden fiatal apukát szeretettel várunk!

 3. 4-én, a 18.00-tól kezdi a próbáit a nagykórusunk. Minden énekelni szeretőt várunk!

 4. 5-én, az esti szentmise után, Mónika kör. Várjuk az anyukákat, nagymamákat!

 5. 6-án, 10.00-tól Bölcső klubba várjuk a kisgyermekes szülőket a Katkörbe!

 6. Szeptember 8-án Közösségi Nap lesz a Katkörben, amelyre mindenkit szeretettel várunk! Lesz kézműves, sportok, játékok, beszélgetési és főzési lehetőség, ugrálóvár, stb.

 7. Szeptembertől véget ért a nyári miserend és irodai szolgálat és életbe lép a szokásos menetrend. A hétköznapi, reggeli szentmisék 7.30-tól lesznek és pénteken esti, vasárnap pedig 11.00 órai szentmise is lesz újra. Az iroda hétfőn, szerdán és pénteken 16.00 és 17.00 között várja ismét a látogatókat.

 8. Bérmálási felkészítő indul. Minden második hét szombatján lesznek az alkalmak, 20.00-tól, a templom hittantermében. A szentség kiszolgáltatását jövő év őszére tervezzük, ezért azok jelentkezését várjuk, akik jövő szeptemberére már betöltik a 14. életévüket. Jelentkezni a sekrestyében lehetséges. Az első alkalom, szept. 15.

 9. Új gimnazista közösség is indul a plébánián „Szél közi” néven. Részleteket később hirdetünk, de előreláthatóan csütörtökönként lesz az alkalmuk. Infók a plakáton olvashatók.

 10. 21-én indul a Bibliaóra, amely 17.30-tól lesz a templom hittantermében.

 11. 26-án indul a Keresők hittanja, az esti szentmise után. Minden érdeklődőt várunk!

 12. Szeptember 27-30 között abortuszon átesettek lelkigyakorlata lesz, Máriabesnyőn. Részletek a plakáton olvashatók.

 13. Továbbra is folytatódik a csütörtök reggeli imádság, amelyben papi hivatásokért imádkozunk, minden héten. Illetve, csütörtökönként, 17.00-tól rózsafüzért is imádkozunk minden héten. Mindenkit bíztatok, hogy csatlakozzon, akár csak egy-egy alkalommal is, a közös imádságokhoz!

 14. Előre hirdetjük, hogy októberben 11-14. között tartják meg a „72 óra kompromisszumok nélkül” c. önkéntes közösségi alkalmat, amire lehet jelentkezni a sekrestyében. Mindenkit, fiatalt és idősebbet szeretettel invitálunk!

 

 

Nincs semmi, ami kívülről jutva az emberbe tisztátalanná tehetné;

hanem ami kijön az emberből, az teszi tisztátalanná.” (Mk 7,15)