Hirdetések

Hirdetések

Évközi 21. vasárnap

2018. augusztus 26.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Szt. Mónika; ke.: Szt. Ágoston; sze.: Keresztelő Szt. János vértanúsága; pé.: az esztergomi bazilika felszentelésének ünnepe van.

  2. Szeptember 1-jén, az esti szentmise után grillezés lesz a közösségi házban Néri Szt. Fülöp Ifjúsági Kórus szervezésében, amelyre minden új érdeklődőt is szeretettel várnak!

  3. Szeptember 2-án, a 9.00 órai szentmise keretében lesz a Veni Sancte (tanévkezdő) szentmise. Minden diákot és a szüleiket is, szeretettel hívjuk!

  4. Szeptember 3-án 19.30-tól Tamás kör lesz a Katkörben.

  5. Szeptember 8-án Közösségi Nap lesz a plébánián, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

  6. Előre hirdetjük, hogy októberben 11-14. között tartják meg a „72 óra kompromisszumok nélkül” c. önkéntes közösségi alkalmat, amire lehet jelentkezni a sekrestyében. Mindenkit, fiatalt és idősebbet szeretettel invitálunk!

  7. Szeptembertől véget ér a nyári miserend és irodai szolgálat és életbe lép a szokásos menetrend. A hétköznapi, reggeli szentmisék 7.30-tól lesznek és pénteken esti, vasárnap pedig 11.00 órai szentmise is lesz újra. Az iroda hétfőn, szerdán és pénteken 16.00 és 17.00 között várja ismét a látogatókat. Jövő héten a csoportokat is hirdetjük már!

  8. Nyáron is folytatódik a csütörtök reggeli imádság, amelyben papi hivatásokért imádkozunk, minden héten. Illetve, csütörtökönként, 17.00-tól rózsafüzért is imádkozunk minden héten. Mindenkit bíztatok, hogy csatlakozzon, akár csak egy-egy alkalommal is, a közös imádságokhoz!

A Lélek az, aki éltet, a test nem használ semmit.

A szavak, amelyeket mondtam nektek, lélek és élet.”

(Jn 6,63)