Hirdetések

Hirdetések

Szentháromság vasárnapja

2018. május 27.

  1. A hét ünnepei: sze.: Szt. István király ereklyéinek átvitele; pé.: Szt. Jusztínusz. A következő vasárnap: Krisztus Szent Teste és vére, Úrnapja.

  2. Május 28-án FONÓ kör lesz a közösségi házban, 16.30-tól. Minden korosztályt szeretettel várunk!

  3. Hamarosan június hónap lesz és ezzel életbe lép a nyári miserend és irodaszolgálat. Amelynek rendje a faliújságon is olvasható.

  4. Június 2-án, szombaton Erdő Péter Bíboros Főpásztorunk látogat el hozzánk. 18.30-tól közösen imádkozzuk vele a rózsafüzért, majd 19.00-tól ő celebrálja az esti szentmisét. A Bíboros kérésére a meghirdetett szentségimádás 18.00-19.00 között lesz megtartva. Mindenkit szeretettel várunk!

  5. Közeledik az Úrnapja, melyen a 10.00 órai szentmisét követően körmenet is lesz, a hagyományoknak megfelelően, erre szeretettel hívjuk vissza az idei elsőáldozókat, hogy az Oltáriszentségben köztünk levő Jézus elé szirmot szórjanak. Találkozás és eligazítás 9.40-től lesz a sekrestyében. Az elsőáldozásról készült képek a templom hittantermében megtekinthetők és rendelhetők, május végéig.

  6. A Bölcső klub kezdeményezésére, csatlakozni lehet a lelki adoptációs mozgalomhoz, amely azt jelenti, hogy egy megfogant életért kilenc hónapon keresztül imádkozunk, hogy őt a szülei ne vetessék el, hanem legyen bátorságuk megtartani és szeretetben felnevelni. Aki szívesen vállalna imát erre a szándékra és csatlakozna a mozgalomhoz, jelentkezhet a norastrommer@gmail.com email címen, vagy a +36 30 / 866 0956 –os mobil számon. További részletek: http://lelkiadoptalas.hu/. A közös fogadalomtétel június 10-én, a 9.00 órai szentmise keretében lesz. Mindenkit bíztatunk a részt vételre!

  7. Nyáron a hittanos és ministráns tábor július 30-augusztus 3-ig lesz megtartva, Bakonybélben. A tábor költsége 15.000 ft/fő. Amennyiben valakinek problémát jelentene ez az összeg, kérem, jelezze személyesen, e miatt senki ne maradjon le a táborról! Jelentkezési határidő: május 31.

  8. Aki papi hivatást érez magában, még május 31-ig

jelentkezhet a Főegyházmegyénél a szemináriumba.

 

„Íme, én veletek vagyok

mindennap a világ végezetéig..”

(Mt 28,20)

 

 

 

Nyári miserend és irodai szolgálat

(JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS)

 

Hétfő: 07:00

Kedd:  Nincs. 

Szerda: 19:00

Csütörtök: 07:00

Péntek: Nincs, csak első pénteken 19:00

Szombat: 19:00

VASÁRNAP: 09:00;     19:00

 

Június, július, augusztus hónapban, csak a hétköznapi szentmisékhez kapcsolódóan lesz irodai szolgálat, figyeljünk erre oda! Így az ügyintézés is lelassulhat, ezért kérjük, idejében kezdjék el azt! Az irodai ügyekkel telefonon is érdemes minket keresni:

+