Hirdetések

Hirdetések

Urunk mennybemenetele

2018. május 13.

 1. A hét ünnepei: sze.: Nepomuki Szt. János ünnepe van. A következő vasárnap pünkösd vasárnapja.

 2. Májusban mindennap litániát imádkozunk. Az esti szentmisék előtt fél órával, valamint a reggeli miséket követően, kedden, pedig 8.00-tól.

 3. Ezen a vasárnapon, 13-án az esti szentmise zenei szolgálatát a Sashalmi Gitáros Énekkar fogja adni, majd közvetlenül a szentmise után Pünkösdi Szentlélekváró Szentségimádás lesz a templomban, dicsőítő gitáros énekekkel.

 4. 14-én FONÓ kör lesz a közösségi házban, 16.30-tól.

 5. 16-án, a rákoscsabai templom búcsúja van, sok más program mellett, 19.00-kor ünnepi mise kezdődik, melyet Snell György püspök atya celebrál. Mindenkit szeretettel várnak! További részletek a plakáton olvashatók. Imádkozzunk a szomszéd közösségért!

 6. 17-én Bölcső klub lesz a Katkörben 10.00-tól. Minden kisgyermekes anyukát várnak!

 7. Szintén 17-én, 17.00-tól a Diadal úti iskola pünkösdi koncertje lesz a templomban.

 8. Jövő hét szombaton, az esti mise után, közös Szentlélek hívó virrasztás lesz templomunkban, Pünkösd vasárnap reggel 5 óráig. 

 9. Május 21-én egyházmegyei majális, Karizmák Ünnepe lesz Máriaremetén. Mindenkinek ajánlom figyelmébe! A részletek a faliújságon olvashatók!

 10. Nyáron a hittanos és ministráns tábor július 30-augusztus 3-ig lesz megtartva, Bakonybélben. A tábor költsége 15.000 ft/fő. Amennyiben valakinek problémát jelentene ez az összeg, kérem, jelezze személyesen, e miatt senki ne maradjon le a táborról! Jelentkezési határidő: május 31.

 11. Az érettségik időszaka elindult. Imádkozzunk a diákokért, hogy ne csak túl legyenek rajta, hanem valóban, a Hazájuknak és népüknek szolgálatára legyenek a megszerzett tudással!

 12. Legtöbbünk kertjében szépen nyílnak a virágok. Ezért jelzem, szeretettel fogadunk felajánlásokat belőlük a templom díszítésére. Köszönöm!

 13. A Katkör kertjének kialakítása nagyon jó ütemben zajlik. Ellenben még sok saját munkára is lesz szükség, amelyhez a kedves testvérek segítségét is kérjük. A kertendezésre május 26-án kerül sor, 9.00-tól. Minden korosztályból szeretettel várunk segítőket!

 14. Szintén 26-án lesz a templom nagytakarítása.

 15. Az Élő Rózsafüzér Zarándoklat megint csak ezen a napon lesz. Részletek a szórólapokon!

 16. Az elsőáldozásról készült képek a templom hittantermében megtekinthetők és rendelhetők, május végéig.

______________________

„Az Úr együtt munkálkodott velük: megerősítette az igehirdetést a nyomában járó jelekkel.”

(Mk 16,20)