Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 6. vasárnapja

2018. május 6.

 

 1. A hét ünnepei: hé.: Boldog Gizella; pé.: Boldog Salkaházi Sára ünnepe van. Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe van.

 2. Májusban mindennap litániát imádkozunk. Az esti szentmisék előtt fél órával, valamint a reggeli miséket követően, kedden, pedig 8.00-tól.

 3. Május 7-én, 19.30-tól Tamás kör, a fiatal apákat várjuk szeretettel a közösségi házba!

 4. 10-én, csütörtökön 19.00-tól szeretettel várjuk az ifjú párokat, akár házasok, akár házasságra készülődők, hogy közösen beszélgessünk a hitünk tanításairól.

 5. 11-én, az esti szentmise után Játékest lesz. Minden korosztályt szeretettel várunk!

 6. Jövő vasárnap, május 13-án az esti szentmise zenei szolgálatát a Sashalmi Gitáros Énekkar fogja adni, majd közvetlenül a szentmise után Pünkösdi Szentlélekváró Szentségimádás lesz a templomban, dicsőítő gitáros énekekkel.

 7. Május 21-én egyházmegyei majális, Karizmák Ünnepe lesz Máriaremetén. Mindenkinek ajánlom figyelmébe! A részletek a faliújságon olvashatók!

 8. Nyáron a hittanos és ministráns tábor július 30-augusztus 3-ig lesz megtartva, Bakonybélben. A tábor költsége 15.000 ft/fő. Amennyiben valakinek problémát jelentene ez az összeg, kérem, jelezze személyesen, e miatt senki ne maradjon le a táborról! Jelentkezési határidő: május 31.

 9. Az érettségik időszaka elindult. Imádkozzunk a diákokért, hogy ne csak túl legyenek rajta, hanem valóban, a Hazájuknak és népüknek szolgálatára legyenek a megszerzett tudással!

 10. Legtöbbünk kertjében szépen nyílnak a virágok. Ezért jelzem, szeretettel fogadunk felajánlásokat belőlük a templom díszítésére. Köszönöm!

 11. A Katkör kertjének kialakítása nagyon jó ütemben zajlik. Ellenben még sok saját munkára is lesz szükség, amelyhez a kedves testvérek segítségét is kérjük. A kertendezésre május 26-án kerül sor. Minden korosztályból szeretettel várunk segítőket!

 

 

„Azzal a szeretettel szerettelek titeket, amellyel engem szeretett az Atya. Maradjatok meg az én szeretetemben!

Ha parancsolataimat megtartjátok, megmaradtok szeretetemben,

ahogyan én megtartottam Atyám parancsolatait, és megmaradok szeretetében. Ezeket azért mondom nektek, hogy az én örömöm legyen bennetek, és örömötök teljessé legyen.”

(Jn 15,9kk)