Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 5. vasárnapja

2018. április 29.

 

 1. A hét ünnepei: ke.: Szt. József a munkás; sze.: Szt. Atanáz püspök és egyháztanító; pé.: Szt. Flórián ünnepe lesz. Ezen a vasárnapon, a jó termésért imádkozunk, és Sienai Szt. Katalin Európa társvédőszentjének napja van.

 2. Április 30-án kirándulást szervezünk a Pilisbe. Az útvonal Kétbükkfa-nyereg - Pilis tető - Pilisszentkereszt lesz, majd busszal vissza Kétbükkfa-nyereghez. A gyalogtúra hossza 9 km, kevés emelkedőt tartalmaz (250m szint), gyerekeknek is teljesíthető. Mindenkit szeretettel várunk! Az odautazást autókkal oldjuk meg, április 30-án reggel 8:45-kor lesz a találkozó a templom mögötti parkolónál és 9-kor indulunk. Délután 5-6 óra között érünk vissza.

 3. Májusban mindennap litániát imádkozunk. Az esti szentmisék előtt fél órával, valamint a reggeli miséket követően, kedden, pedig 8.00-tól.

 4. Május 2-án, szerdán 20.30-tól felnőtt hittan lesz a közösségi házban.

 5. Az ifjúsági énekkar szeretettel várja tagjait, szimpatizánsait és lelkes fiatalokat, akik szívesen énekelnének és szolgálnának velünk, egy grillezős-beszélgetős estére május 5-én szombaton a szentmise után a közösségi házba!

 6. Május 7-én, 19.30-tól Tamás kör, a fiatal apákat várjuk szeretettel a közösségi házba!

 7. 10-én, csütörtökön 19.00-tól szeretettel várjuk az ifjú párokat, akár házasok, akár házasságra készülődők, hogy közösen beszélgessünk a hitünk tanításairól.

 8. 11-én, az esti szentmise után Játékest lesz. Minden korosztályt szeretettel várunk!

 9. Bölcső Klub indult kisgyermekes anyukák és gyermekeik részére minden hónap első és harmadik csütörtökén délelőtt 10 órától 11 óráig a KatKörben. Az alkalmak felépítése: közös ima, beszélgetés egy-egy kiválasztott témáról, a kisgyermekekkel közös játék és éneklés. Következő alkalom május 3-án lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 10. Nyáron a hittanos és ministráns tábor július 30-augusztus 3-ig lesz megtartva, Bakonybélben. A tábor költsége 15.000 ft/fő. Jelentkezési határidő: május 31.

 11. Április 30-án nem tartunk irodai szolgálatot.

„Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők.

Aki bennem marad, és én őbenne, az bőséges gyümölcsöt terem,

mert nélkülem semmit sem tudtok tenni.”

(Jn 15,5)