Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 4. vasárnapja

Jó Pásztor, vagyis a Papi hivatások vasárnapja

2018. április 22.

 

  1. A hét ünnepei: hé.: Szt. Adalbert, a főegyházmegye védőszentje; ke.: Szt. György vértanú; sze.: Szt. Márk evangélista ünnepe lesz. A jövő vasárnap, könyörgő nap a jó termésért, és Sienai Szt. Katalin Európa társvédőszentjének ünnepe.

  2. 23-án 16.30-tól FONÓ kreatív kör lesz, a Katolikus Körben. Minden korosztályt szeretettel várunk!

  3. A Ligeti Kultkör következő alkalmán, április 28-án, szombaton délután fél 5-kor Kovács Zsolt természetfotós, zenetanár, fotóriporter tart előadást és virtuális fotókiállítást a Katolikus Körben, „10 / 10” címmel.

  4. Április 30-án kirándulást szervezünk a Pilisbe. Az útvonal Kétbükkfa-nyereg - Pilis tető - Pilisszentkereszt lesz, majd busszal vissza Kétbükkfa-nyereghez. A gyalogtúra hossza 9 km, kevés emelkedőt tartalmaz (250m szint), gyerekeknek is teljesíthető. Mindenkit szeretettel várunk! Az odautazást autókkal oldjuk meg, április 30-án reggel 8:45-kor lesz a találkozó a templom mögötti parkolónál és 9-kor indulunk. Délután 5-6 óra között érünk vissza.

  5. Bölcső Klub indult kisgyermekes anyukák és gyermekeik részére minden hónap első és harmadik csütörtökén délelőtt 10 órától 11 óráig a KatKörben. Az alkalmak felépítése: közös ima, beszélgetés egy-egy kiválasztott témáról, a kisgyermekekkel közös játék és éneklés. Következő alkalom május 3-án lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  6. Anyák napjához közeledve közös alkotásra hívunk mindenkit! Akik szeretnék meglepni édesanyjukat néhány szeretettel teli sorral, azokat várjuk, hogy írásaikat az ingyenes újságos asztalon elhelyezett dobozba vagy a ligetiivek@googlegroups.com email címre küldjék! Korhatár nincs, gyerekek és felnőttek köszöntőit egyaránt szívesen fogadjuk! Akár egyetlen szívhez szóló személyes mondatot is beszerkesztünk! Nem a terjedelem számít, de örülnénk, ha egy írás maximum 10 mondatos lenne, hogy minél többen élhessenek a lehetőséggel. Leadási határidő: április 22., vasárnap.

  7. Nyáron a hittanos és ministráns tábor július 30-augusztus 3-ig lesz megtartva, Bakonybélben. A tábor költsége 15.000 ft/fő. Jelentkezési határidő: május 31.

  8. A karitászunk száma: +36 30 674 8625

 

 

„Én vagyok a jó pásztor. Ismerem enyéimet, és enyéim ismernek engem, ahogyan az Atya ismer engem, és én ismerem az Atyát. Én odaadom az életem a juhokért.”

(Jn 10,14k)