Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 3. vasárnapja

2018. április 15.

 

  1. A hét ünnepei: hé.: Soubirous Szent Mária Bernadett; szo.: Szent Anzelm egyháztanító emléknapja lesz. Jövő vasárnap a papi hivatások vasárnapja lesz.

  2. Április 16-án, hétfőn, 16.00-tól Idősek köre lesz a közösségi házban, mindenkit szeretettel várunk!

  3. Bölcső Klub indul kisgyermekes anyukák és gyermekeik részére minden hónap első és harmadik csütörtökén délelőtt 10 órától 11 óráig a KatKörben. Az alkalmak felépítése: közös ima, beszélgetés egy-egy kiválasztott témáról, a kisgyermekekkel közös játék és éneklés. Első alkalom április 19-én lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  4. Az adóbevallások időszakában vagyunk, ne feledjük el Egyházunk támogatását! Ez a felajánlott 1% akkor is fontos, ha egyébként 0 Ft-os a bevallásunk, mivel ezek arányában szokták az egyéb állami támogatásokat is elosztani a felekezetek között. Köszönjük!

  5. Nyáron a hittanos és ministráns tábor július 30-augusztus 3-ig lesz megtartva. Hamarosan hirdetünk részleteket!

  6. A plébánia új elérhetőségei: Azért, hogy könnyebbé váljon az ügyintézés, a plébánia egy új mobiltelefonnal gazdagodott, melynek száma: + 36 30 674 8672. A karitászunk is új mobilt kapott, melynek száma: +36 30 674 8625. A két mobil az egyházi flottán belül ingyen is hívható. Kérjük azonban, hogy leszámítva a halaszthatatlan kérdéseket, a megfelelő fogadóórák idején igyekezzünk az ügyeket elintézni!

  7. Megjelent a Ligeti ívek legújabb száma

„Úgy van megírva, hogy a Krisztusnak szenvednie kell,

és harmadnapon feltámadni a halálból.

A nevében megtérést kell hirdetni a bűnök bocsánatára

Jeruzsálemtől kezdve minden népnek.

Ti tanúi vagytok ezeknek.”

(Lk 24,46kk)