Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 5. vasárnapja

2018. március 18.

 

 

  1. Hétfőn Szt. József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese főünnepe van; a következő vasárnap, Urunk szenvedésének emléke, azaz Virágvasárnap lesz.

 

  1. Ezen a hétvégén a szentföld javára gyűjtünk.

 

  1. Március 18-án, vasárnap délután 17.00 órakor Miklós atya fotókiállításának megnyitója lesz a Katolikus Körben. A kiállítás címe „Isten jelei a világban”.

 

  1. Márc. 19-én, 16.00-tól Idősek köre lesz a közösségi házban. Minden érintettet szeretettel várunk!

 

  1. Márc. 23-án fáklyás keresztút lesz a Rákosligeti Kálváriánál, 19.30-kor indulunk a templomtól. Ezen a napon nem lesz a mise előtt keresztút a templomban!

 

  1. Márc. 24-én, szombaton 16.30-ra szeretettel várjuk a katolikus körbe minden zeneszerető, irodalomkedvelő Testvérünket. Kulturális programsorozatunk következő alkalmán Czigány György Prima Primissimma-díjas költő, szerkesztő, zongoraművész lesz a vendégünk. Előadásának címe: „Mit láttál az úton?” - Húsvét előtti vers, játék és muzsika.

 

  1. Márc. 25-én, virágvasárnap este, a szentmisét követően, a Katkörben a Passió c. filmet vetítjük. Mindenkit szeretettel várunk!

 

  1. Márc. 26-án 16.30-tól FONÓ kreatív kör lesz a közösségi házban.

 

  1. A húsvéti élelmiszergyűjtés eredménye: 559 kg – 85 csomagot készített belőle a karitász.  Köszönjük a hívek nagylelkű adakozását.

 

„Ugye megmondtam neked,

hogy ha hiszel, meglátod Isten dicsőségét?”

(Jn 11,40)