Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 4. vasárnapja

2018. március 11.

 

 

  1. Nagyböjt péntekjein 18.00-tól végezzük a keresztutat a templomban.

A triduum, március 16-17-18-án lesz, az esti szentmise keretében, melyet Válóczy József budafoki plébános atya fog tartani.

Március 11-én képmeditáció lesz a vasárnap esti szentmise után, és az esti szentmise zenei szolgálatát, a sashalmi ifjúsági gitáros énekkar fogja adni.

Március 23-án fáklyás keresztút lesz a Rákosligeti Kálváriánál, 19.30-kor indulunk a templomtól. Ezen a napon nem lesz a mise előtt keresztút a templomban!

  1. Március 4-11. között lesz a húsvéti tartós élelmiszergyűjtés országszerte a karitász szervezésében. Mindenkit bíztatok, hogy a templomba hozza el a felajánlott ételt és így segítsünk a rászorulókon! Fontos, hogy vigyázzunk a lejárati időre!

  2. Március 12-én, hétfőn 16.30-kor a Fonó kreatív kör összejövetele lesz a közösségi házban.

  3. Március 13. Ferenc pápa megválasztásának (2013) évfordulója. Imádkozzunk érte!

  4. Március 18-án, vasárnap délután 17.00 órakor Miklós atya fotókiállításának megnyitója lesz a Katolikus Körben. A kiállítás címe „Isten jelei a világban”.

  5. Március 24-én, szombaton 16.30-ra szeretettel várjuk a katolikus körbe minden zeneszerető, irodalomkedvelő Testvérünket. Kulturális programsorozatunk következő alkalmán Czigány György Prima Primissimma-díjas költő, szerkesztő, zongoraművész lesz a vendégünk. Előadásának címe: „Mit láttál az úton?” - Húsvét előtti vers, játék és muzsika.

  6. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy a Karitász nyitva tartása módosul: keddi napokon az élelmiszerosztás 13 órakor kezdődik!

 

„Nem azért küldte Isten a Fiút a világba, hogy elítélje a világot,

hanem hogy üdvözüljön általa a világ.”

(Jn 3,17)