Hirdetések

Hirdetések

Évközi 4. vasárnap

2018. január 28.

 

1. A hét ünnepei: hé.: Bosco Szt. János; pé.: Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony); szo.: Szt. Balázs püspök ünnepe van.

 

2. Szt. Balázs ünnepe okán „Balázs-áldás” lesz a vasárnapi miséken.

 

3. A 11.00 órai szentmisét latin nyelven fogjuk imádkozni. Természetesen, lesznek kiosztva kétnyelvű füzetek, hogy tudjuk követni és megtanulni a nyelvezetét. Mostantól minden hónap utolsó vasárnapján lesz latin mise.

4. Február 3-án tartjuk idén, a Katolikus Farsangot (KAFÁt). A program a plakáton olvasható. Tombola felajánlásokat szeretettel fogadunk!

 

5. Február 7-vel, új hittancsoport indul a plébánián, egyelőre próba jelleggel. Felnőtteket várunk szeretettel 20.30-ra, a plébániára. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

6. Február 11-én, a betegek világnapja lesz. Ez alkalomból, a 11.00 órai szentmisén kiszolgáltatjuk a betegek szentségét. Minden hatvan év feletti és/vagy súlyos betegségben szenvedő testvérünk, évente egyszer felveheti ezt a szentséget. Feltétele a lelki felkészülés, aminek a szentgyónás is része.  A jelentkezés, ami kötelező, február 3-ig lehetséges. Ez alkalommal egy lapot is kapnak a testvérek, amelyet alá kell íratni a gyóntató pappal és elhozni magunkkal a szentmisére. Segítsük azokat is, akik nem tudnak eljönni a templomba!

 

7. Köszönöm azok munkáját, akik a karácsonyi díszítés lebontásában segítettek!