Hirdetések

Hirdetések

Évközi 3. vasárnap

2018. január 21.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Boldog Batthyány Strattmann László; sze.: Szalézi Szt. Ferenc; csüt.: Szt. Pál apostol megtérése (Pálfordulás); pé.: Szt. Timóteus és Titusz ünnepe van.

  2. Január 21-28 között lesz a Krisztus-hívők egységéért tartott imahét, azaz az ökumenikus imahét. Rákosligeten, szerdán, a reformátusoknál hirdet igét Molnár Miklós plébániai kormányzó, csütörtökön nálunk szolgál Kovács Áron, evangélikus lelkész úr, pénteken, pedig az evangélikus imaházban Fülep Beáta, református lelkésznőt hallgathatjuk meg. Az alkalmak, este 18.00-kor kezdődnek. Mindenkit várunk szeretettel! (Az agapé idén át lesz szervezve.)

  3. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki a keresztények egységéért tartott imahét néhány imádságos összejövetelén és a hét záró szertartásán részt vett. (A búcsúk kézikönyve, Búcsúengedélyek 11.1)

  4. Január 22-én, 16.30-tól FONÓ kör lesz a közösségi házban, mindenkit szeretettel várunk!

  5. 27-én, szombaton, reggel 8.00-tól, a karácsonyi díszítés lebontásában kérünk segítséget! Mindenkire számítunk!

  6. Január 27-én lesz a Szent Pál templom búcsúja! Vendégeik: Hodász András atya és Bese Gergő atya, valamint a 777 keresztény hír-és blogoldal szerkesztő gárdája. A hit nem magánügy címmel beszélgetés kezdődik 17:00 órakor. A szentmisét bemutatja Gergő atya, homíliát mond András atya. Szeretettel várják a kedves testvéreket!

  7. A Képviselő Testülettel egyeztetve, minden hónap utolsó vasárnapján, a 11.00 órai szentmisét latin nyelven fogjuk imádkozni. Január 28-án tartjuk az elsőt. Természetesen, lesznek kiosztva kétnyelvű füzetek, hogy tudjuk követni és megtanulni a nyelvezetét.

  8. Február 3-án tartjuk idén, a Katolikus Farsangot (KAFÁt), a Gregor József Iskolában. További részletek a plakáton olvashatók! Tombola felajánlásokat szeretettel fogadunk!