Hirdetések

Hirdetések

Urunk megkeresztelkedése

2018. január 7.


 

 1. A következő vasárnap, az elvándorlók és menekültek világnapja.

 2. Január 8-án, 17.00-tól, FONÓ kreatív kör összejövetele lesz a közösségi házban.

 3. Január 11-én, csütörtökön 19 órától szeretettel várjuk azokat az ifjú párokat a katolikus körbe, akik szeretnének közösséggel együtt beszélgetni hitünk tanításairól. A már házas és a még nem házasságban élő párokat is várjuk!

 4. Január 12-én, pénteken 20 órától, a játékest keretében Scrabble verseny lesz a katolikus körben. Aki szeretne ebben a versengésben részt venni, kérjük hozzon magával Scrabble táblát!

 5. Január 15-én, 16.00-tól az Idősek körének következő találkozója lesz a Katkörben.

 6. A jegyesoktatási kurzus, január 15-én, hétfőn, 19.00-kor kezdődik és az azt követő hétfőkön, összesen hat héten át várjuk a párokat, akik 2018-ban nálunk szeretnének felkészülni a házasságra. Jelentkezni a sekrestyében, vagy az irodán lehetséges!

 7. Január 20-án, a Ligeti Kultkör következő alkalmán, 16.30-tól, Zichy Mihály történész előadását hallgathatjuk meg Gróf Zichy József ázsiai és amerikai utazásairól.

 8. Január 21-28 között lesz a Krisztus-hívők egységéért tartott imahét, azaz az ökumenikus imahét. Rákosligeten, szerdán, a reformátusoknál hirdet igét Molnár Miklós plébániai kormányzó, csütörtökön nálunk szolgál Kovács Áron, evangélikus lelkész úr, pénteken, pedig az evangélikus imaházban Fülep Beáta, református lelkésznőt hallgathatjuk meg. Az alkalmak, este 18.00-kor kezdődnek. Mindenkit várunk szeretettel!

 9. A Képviselő Testülettel egyeztetve, minden hónap utolsó vasárnapján, a 11.00 órai szentmisét latin nyelven fogjuk imádkozni. Január 28-án tartjuk az elsőt. Természetesen, lesznek kiosztva kétnyelvű füzetek, hogy tudjuk követni és megtanulni a nyelvezetét.

 10. Február 3-án tartjuk idén, a Katolikus Farsangot (KAFÁt), a Gregor József Iskolában. További részletek a plakáton olvashatók! Mindenkit szeretettel várunk! Jegyek, a misék után kaphatóak!

 11. Az elmúlt évben talált tárgyak, a sekrestyében átvehetők. Kérjük, hogy akik elhagytak valamit az év során, nézzék meg őket a következő két hétben a sekrestyében, mert utána a karitásznak adjuk át azokat.