Hirdetések

Hirdetések

Advent 3. vasárnapja

2017. december 17.


 

 1. Az adventi vásárhoz ezen a hétvégén a Fonó kör is csatlakozik kézműves tárgyaival. A vásár szombat este és a vasárnapi szentmisék után várja az érdeklődőket a hittan teremben. A teljes adománybevételt a környékbeli rászorulók kapják meg a karitász csoport közreműködésével. 

 2. Szentmisék végén a  karitász munkatársai az „Egymillió csillag” adománygyűjtés kapcsán az adományokat egy-egy gyertyával köszönik meg.

 3. A rászorulók karácsonyi csomagjait elkészítettük. Aki tud segíteni a csomagok kihordásában jelentkezzen a karitásznál!

 4. December 17-én, vasárnap az esti szentmise után adventi képmeditáció lesz, valamint, a vasárnap esti szentmise zenei szolgálatát a sashalmi gitáros énekkar adja.

 5. Az Idősebbek köre december 18-án, hétfőn 16 órakor tartja karácsonyváró összejövetelét a Katolikus Körben! Mindenkit szeretettel várunk!

 6. December 19-én, kedden 18.00-tól a Gregor József Iskola, szokásos karácsonyi koncertje lesz a templomunkban, míg 22-én, pénteken 19.00-tól a Contrapunto Kamarakórus karácsonyi koncertjére várjuk szeretettel a kedves testvéreket!

 7. A templomtakarítás december 20-án 7.00-tól lesz. Mindenkit várunk!

 8. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is szeretnénk együtt ünnepelni, azokkal a testvérekkel, akik szenteste egyedül lennének. A közös együttléthez, kérjük, jelezzék előre nekünk részvételi szándékukat! Amennyiben valakiről tudunk, akihez nem jutott el a hír, segítsünk, hogy hozzá is eljusson a meghívásunk! Jelentkezni december 17-ig lehetséges.

 9. Az éjféli misére, kerületünk cserkészei, ismét elhozzák a „betlehemi lángot”, amelyet a Születés Bazilikájában gyújtottak meg. Aki szeretné elvinni otthonába ezt a tüzet, a szentmise után megteheti!

 10. December 31-én, a 11.00 órai szentmise keretében, a családokat szeretnénk megáldani, mivel ez a Szentcsalád vasárnapja.

 11. A jegyesoktatási kurzus, január 15-én, hétfőn, 19.00-kor kezdődik és az azt követő hat héten várjuk a párokat.