Hirdetések

Hirdetések

Évközi 31. vasárnap

2017. november 5.


 

 1. A hét ünnepei: csüt.: Lateráni Bazilika felszentelése; pé.: Nagy Szt. Leó pápa; szo.: Tours-i Szt. Márton; vas.: Szt. Imre herceg ünnepe van.

 2. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, borítékokat és lapokat találunk az újságos asztalon, amelyre felírhatjuk elhunyt szeretteink nevét, akikért mindenszentek ünnepén és halottak napján, valamint november hónap szentmiséiben imádkozunk majd. A borítékokba helyezett lapokat az oltárkereszt előtti kosárba tegyük bele. Adományt is tehetünk melléjük, de ez nem kötelező!

 3. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket, november 5-én, egy közös dicsőítő énekes Szentségimádásra. A sashalmi gitáros énekkar vezetésével, a vasárnap esti szentmise után. Az esti szentmise zenei szolgálatát is a sashalmi gitáros énekkar adja.

 4. Hétfőn, november 6-án 19.30-tól Tamáskör lesz, a Katkörben. Szeretettel várjuk a fiatal apákat!

 5. Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy Karitászunk munkatársát, Kellerné Kopp Borbálát, idén november 13-án, hétfőn, délután 14.00 órakor lesz a Vigyázó Sándor Művelődési Házban kitünteti az önkormányzat, a kerületben végzett szociális és karitatív tevékenységéért. Vegyünk minél többen részt az ünnepségen! Gratulálunk neki!

 6. November 10-én, pénteken 20 órától játékest lesz a közösségi házban. Minden korosztályt szeretettel várunk!

 7. November 17-én, este 18.00-tól a Központi Szemináriumban Nyílt Este lesz, amely lehetőséget teremt a 14-36 éves korú fiúknak, hogy betekintsenek a kispapok életébe. A program az Egyetemi Templomban kezdődik, szentmisével. Minden papi hivatás iránt érdeklődő érintettet szeretettel várnak!

 8. Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a 2018-as KAFA nyitótáncában. Kérjük az érdeklődőket, hogy november 12-ig jelentkezzenek misék után a sekrestyében, vagy a ligeti.katkor@gmail.com e-mail címen, ahol további információkkal is tudunk szolgálni.

 9. Adventi karitatív vásárra gyűjtünk felajánlásokat, amelyek még használható, jó állapotban levő tárgyakból állhatnak. A vásár a karitász céljait fogja szolgálni a bevételeivel.

 10. Aki szeretne templomunknak a karácsonyi díszítéshez fenyőfát felajánlani, szíveskedjen jelezni a sekrestyében! Köszönjük!

 11. Közeledik az egyházi év vége. Akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulást, kérjük, tegyenek eleget ennek a kötelességüknek! Kérjük, figyeljenek arra, hogy ne maradjon az ünnepekre, mert akkor már nehezen tudjuk megoldani ezek fogadását! Legyünk figyelmesek a szeretetben! Köszönjük!