Hirdetések

Hirdetések

Évközi 29. vasárnap

Missziók vasárnapja

2017. október 22.


 

  1. A hét ünnepei: hé.: Kapisztrán Szt. János; sze.: Szt. Mór; szo.: Szt. Simon és Szt. Júdás Tádé apostolok ünnepe van.

 

  1. Ezen a vasárnapon, a missziók javára gyűjtünk. Imádkozzunk a misszionáriusokért!

 

  1. 2018-ban, plébániánk farsangja, a KAFA február 3-án kerül megrendezésre. Szeretettel várjuk az első megbeszélésre mindazokat, akik szívesen részt vennének a bál szervezésében, találkozunk október 23-án, hétfőn 19 órakor a Katolikus Körben.

 

  1. Október 27-én, pénteken a templomba éjszakai Szentségimádásra, majd ezt követően közös „táborozásra” várjuk a gyermekeket a Katolikus Körbe. A Szentségimádás 21.00 órától 24.00 óráig fog tartani, majd együtt átmegyünk a Katolikus Körbe és filmet nézünk, játszunk (és alszunk). A gyermekekért szombat reggel 8 és 10 óra között várjuk a szülőket, kb. 9 órától lesz reggeli. Az estére a gyermekek hozzanak magukkal meleg ruhát, hálózsákot (matracok lesznek), fogkefét, fogkrémet, törülközőt. Részletekről Csongvay Noéminél vagy a ligeti.katkor@gmail.com e-mailcímen lehet érdeklődni! Továbbá kérjük, akik jönnének, jelezzék szándékukat október 24-ig!

 

  1. A Ligeti Kultkör következő alkalmán a Rákosligeten élő Stróbl Mátyás lesz a vendégünk, aki „Stróbl Alajos, a millenniumi kor szobrásza” címmel tart vetített képes előadást nagyapja művészetéről. Mindenkit várunk szeretettel, akit érdekel Stróbl mester munkássága, életútja, nemzetünk izgalmas történelmi korszakának kulturális pezsgése, a Bajza utcai Epreskert hajdan volt képzőművészeti oázisa! Találkozunk október 28-án, szombaton 16.30-kor a Katolikus Körben.

 

  1. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, borítékokat és lapokat találunk az újságos asztalon, amelyre felírhatjuk elhunyt szeretteink nevét, akikért mindenszentek ünnepén és halottak napján, valamint november hónap szentmiséiben imádkozunk majd. A borítékokba helyezett lapokat az oltár előtti kosárba tegyük bele. Adományt is tehetünk melléjük, de ez nem kötelező!